Sağlık Bakanlığı Kura Çekim Ekranı 3 Nisan! 8 Bin İşçi Alımı İsim Listesi

Sağlık Bakanlığı Kura Çekim Ekranı 3 Nisan! 8 Bin İşçi Alımı İsim Listesi
Sağlık Bakanlığı'nın 3 Nisan'daki kura sonuçları, sabah saatlerinden itibaren en fazla araştırılan konular arasında yer alıyor. Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin personel alımı için il bazlı nihai isim listesi ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin personel alımı için başvuruda bulunan adaylar, son haberlere göre kura çekiminin başladığını öğrendi. Kura çekimi il il gerçekleştirilecek ve adaylar, sonuçların ne zaman ve nasıl açıklanacağını merak ediyor.

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçlarının nihai listesi için dikkatler Sağlık Bakanlığı'na çevrildi. 23-27 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılan başvurular sonuçları kura usulü ile belirlenecek. KPSS koşulsuz yapılan personel alımında sonuçlar, Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI

Kamuda görev almak isteyenler için merakla beklenen Sağlık Bakanlığı kura sonuçlarına ilişkin nihai isim listesinin 3-4 Nisan 2024 tarihleri arasında açıklanması bekleniyor. Bu sonuçlar, Sağlık Bakanlığı tarafından akşam saatlerinde yayımlanacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURASI SAAT KAÇTA?

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada Sağlık Bakanlığı kura çekiminin 3-4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi. Kura çekimi, Bilkent Yerleşkesinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. Kadroların yanı sıra yedek adaylar için de kura çekimi yapılacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

23-27 Şubat 2024 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığı personel alımlarına başvuranlar için sonuçların ne zaman açıklanacağı araştırması da hız kazandı. Son haberlere göre, kura sonuçlarının çekimlerin tamamlanmasından sonra yaklaşık saat 20.00 civarında iscisonuc.gov.tr adresi üzerinden ilan edilmesi bekleniyor.

Kura çekilişinin il ve meslek gruplarına göre ayrı ayrı yapılması öngörülüyor. Sağlık Bakanlığı kura çekimini canlı olarak takip etmek isteyenler, Sağlık Bakanlığı'nın YouTube kanalı üzerinden yayını izleyebilecekler. Canlı yayın saat 10.00'da başlayacak ve akşam 18.00'e kadar kura çekilişleri il il devam edecek.