Bayram Tatili Boyunca Geçişler ve Toplu Taşıma Ücretsiz!

Bayram Tatili Boyunca Geçişler ve Toplu Taşıma Ücretsiz!
Ramazan Bayramı tatili boyunca, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından yönetilen otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacak.

Bayram tatili süresince, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yönetilen otoyollar ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler, bu gece 00.00'dan itibaren 15 Nisan Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak. Ancak, yap-işlet-devret projeleri bu ücretsiz geçiş uygulamasından muaf tutulacak.

Ayrıca, şehir içi toplu taşıma hizmetleri de bayram boyunca ücretsiz olacak. Vatandaşlar, Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı gibi toplu taşıma seferlerinden 10 Nisan Çarşamba saat 00.00'dan 12 Nisan Cuma günü sonuna kadar ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda şehir içi hatlar ve toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'na yeni başlayan seferler için Arnavutköy ve Taşoluk istasyonlarından binen yolcuların 19-31 Mart döneminde ücretsiz olarak faydalanabilecekleri belirtildi.