Mersindeki Avukatlar İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Sertifikası Aldı

Mersindeki Avukatlar İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Sertifikası Aldı
Mersin Barosu’nun düzenlediği ’İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan 24 avukat, sertifikasını düzenlenen törenle aldı.

Mersin Barosu Eğitim Hizmetleri Merkezinde düzenlenen sertifikalı eğitim programı kapsamında, arabulucular Uğur Aydıngül, Yurdagül Güldoğan ve Zeki Okur tarafından verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan 24 avukat, ’İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk’ sertifikası aldı.

2017 yılında yoğun bir şekilde düzenlemiş oldukları seminerlerin ve eğitim programlarının, 2018 yılında da devam edeceği bilgisini veren Mersin Baro Başkanı Ali Er, “Gerek merkezde, gerekse ilçelerimizde görev yapan tüm avukatlarımızın, baromuzun olanaklarından eşit bir şekilde faydalanmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Stajyer avukatlarımızın, staj eğitimi ve seminer gibi merkezde gerçekleştirilen mesleki faaliyetlere katılma zorunlulukları karşısında yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz ve bu doğrultuda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Meslektaşlarımızın mesleki gelişimine katkı sağlamak ve geleceğe başarılı avukatlar yetiştirmek, en önemli görev ve sorumluluklarımızdan birisidir” dedi.