Forum Mersin, Sevgililer Günü İçin Sürpriz Hazırladı

Forum Mersin, Sevgililer Günü İçin Sürpriz Hazırladı
Forum Mersin, bu yıl Sevgililer Günü için bir sürpriz hazırladı. 10 Şubat Cumartesi günü Forum Mersin’de gerçekleştirilecek Özgün konserine dek söylediği aşk şarkısını sosyal medyadan #özgünseniseçsin etiketiyle paylaşanlar arasından seçilecek bir kişi, sürpriz ödülün sahibi olacak.

Forum Mersin bu yıl Sevgililer Günü’nde duygularını müziğe dökmek isteyen tüm aşıkları, şarkılarını sosyal medya üstünden söylemeye davet ediyor. Başlatılan sosyal medya yarışması kapsamında 10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 19.00’da Forum Mersin’de gerçekleştirilecek Özgün konserine dek videosunu #özgünseniseçsin etiketiyle paylaşanlar arasından seçilecek bir kişi, sürpriz ödüle sahip olacak.

Özgün konserinin gerçekleşeceği 10 Şubat günü Forum Mersin’de kurulacak “Aşkını Söyle Stüdyosu” sevdiklerine eşsiz bir hediye vermek isteyenleri bekliyor. Çiftlere unutulmaz bir Sevgililer Günü hatırası hazırlama imkanı sunan özel alan, 14 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 19.00’a dek açık kalacak. Ziyaretçilerin aşk şarkılarını söyleyerek özel demo kayıtlarını alabilecekleri Aşkını Söyle Stüdyosu’na tüm aşıklar davetli.