Ak parti teşkilatından 23 nisan kutlama mesajı

Ak parti teşkilatından 23 nisan kutlama mesajı
Yeni Türkiye Devleti’nin yɑpısının ruhu, milli egemenliktir. Milletin kɑyıtsız şɑrtsız egemenliğidir.

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca;
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, evlatlarımızı geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüzün en önemli göstergelerinden biridir. Ülkemizin geleceği ve umudu olan çocuklarımız aydınlık yarınlarımızın güvencesidir. Bugünün çocukları, önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek ve ülkemizi geleceğe taşıyacak. Bu nedenle çocuklarımıza barış ve güven içinde bir gelecek ve yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin en önemli görevidir. 23 Nisan aynı zamanda, millet iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de kuruluş yıldönümüdür.
Milletimiz o tarihten bu yana genciyle yaşlısıyla çağdaş devletler seviyesine ulaşma hedefini benimsedi. Bugün gerçek anlamda yerleştirilmeye gayret edilen demokrasimizin yarattığı fırsatla her bakımdan istikrara kavuşan memleketimizin çocukları, büyük bir eğitim hamlesiyle geleceğe hazırlanıyor. Geleceğimizi oluşturan çocuklarımız Türkiye’mizi, bilimin ışığı altında çağdaş medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkaracak. 23 Nisan dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı. Artık sadece bizim değil tüm dünya çocuklarının da bayramı. Bu bakımdan içerdiği anlam eşsiz nitelikte… İnanıyorum ki, bütün çocuklarımız Türkiye’nin müreffeh yarınını inşa ederken, barış içinde bir dünyanın kurulmasında da önemli görev üstlenecekler.
Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96. yılını kutlamanın mutluluğu ve kıvancı içinde tüm hemşerilerimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nı kutluyorum.

 

AK Parti Karaman il Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy;
“Geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımıza 23 Nisan’ın bayram olarak hediye edilmesi ayrı bir önem taşımaktadır. Dünya çocuklarının kutladığı tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda dünya çocukları ülkemizde bir araya gelmekte, dünya barışının temelleri atılmaktadır. Bu önemli bayram, dünyada sevginin, kardeşliğin ve barışın Türkiye topraklarında yeşermesini sağlamıştır. Çocuklarımız, kıymetlilerimiz, geleceğimiz, umutlarımızdır. Çocuklarımızın böyle önemli bir günle kenetlenmesi, milli iradenin temsil yetkisini daha da güçlendirmektedir. 
Bizler de 23 Nisan tarihinin taşıdığı anlam ve öneme sahip çıkmak, bu mirası gelecek nesillere aktarmak zorundayız. Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatacak olan çocuklarımıza her daim güven duyuyoruz. Çocuklarımızın ülkesine, milletine faydalı bireyler olarak yetişmesi için elimizden geleni her daim yapmalıyız, yapıyoruz. Çocuklarımız ise kendilerini en iyi şekilde yetiştirmek zorundadır. Her alanda bilgisiyle, eğitimiyle, kültürüyle, manevi yapılarıyla tam donanımlı gençlerimiz, ülkemizi hep daha ileri taşıyacak, kendilerine duyulan güveni ise hiçbir zaman boşa çıkartmayacaklardır.
Bu duygu ve düşünceler ışığında, dünyanın bütün çocuklarını sevgiyle kucaklıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

 

 

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü;
Büyük önder Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, millî bayramımız olan 23 Nisanlar’ ı çocuklara armağan etmiştir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti’nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisanlar, önemli birer vesiledir.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasını ifade etmektedir. Milli iradenin tecelli ettiği TBMM’nin kuruluşun 96. yıldönümünde ‘Yeni Türkiye’ hedeflerine adım adım ilerliyoruz. AK Parti hükümetleri olarak yaptığımız çalışmalarla gelecek nesillere daha demokratik ve daha gelişmiş bir Türkiye bırakmak için hiç yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz.
Yeni Türkiye yolunda; yarınlarımız, geleceğimiz olan çocuklarımıza bırakacağımız en kıymetli eser, çok daha demokratik, kapsayıcı ve herkesin benim diyebileceği bir Anayasa ile huzurun, barışın, refahın tam anlamıyla egemen olduğu bir ülke olacaktır.
Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti’nin devamını emanet edeceğimiz çocuklarımızın bu bilinçle yetişmesi amacıyla bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.