YÜCEL ALTUN KAZIM KARABEKİRʹİ GEZDİ

YÜCEL ALTUN KAZIM KARABEKİRʹİ GEZDİ
Seçim çalışmaları için Kazım Karabekir ilçesi ve Yollarbaşı Beldesine giden Hak ve Eşitlik Partisi İl Teşkilatı ve Milletvekili adayları Yücel ALTUN ve Saniye KANGOOĞLU vatandaşlarla bir araya geldiler.
Partisinin seçim bildirgesi hakkında bilgi veren Yücel ALTUN
Parolamız Siyasi ve Ekonomik bağımsızlık, vatandaş kendisini bunaltan her şeyden kurtarılacaktır. Halk kemer sıkmanın sonu gelmediği için her geçen gün daha da yoksullaşmaktadır.
Türkiye nüfusunun yaklaşık % 33’ü geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlamakta iken, kendi besici ve çiftçisini yılda 52 milyar Euro ile destekleyen Avrupa birliği Türkiye’de Tarım ve Hayvancılığın ekonomideki oranın % 6 ‘ya indirilmesini istemektedir.
AB istedi diye tarımsal destek kaldırılmış ürünlerimize kota konulurken, gümrük kapıları yabancılara ardına kadar açılmıştır. Bu yeniden kapitülasyonların kabulü demektir.
Son iki yılda hibrit tohuma verdiğimiz para 860 milyon doları bulmuştur. Avrupa Birliği’nin çiftçi ve besiciye desteği bir inek için günlük 2,5 Euro ‘dur. Buda yetmemekte, Avrupa Birliğinden ihraç edilen her büyük baş hayvan için de ihracatçıya 1000–1300 Euro destek verilmektedir.
Türkiye’de ekonomi duvara toslamıştır. Bizim ineklerimizi başkası sağmaktadır. Avrupalı besiciler Türkiye pazarında daha derine girmek istiyorlar. Kendilerine Türk ortak buldular. Yakında koyun etini 6 liraya, büyükbaş hayvan etini de 10 liraya satacaklar. Zaten ölmek üzere olan hayvancılığı böylece mezara defnedecekler dedi.
 
Saniye KANGOOĞLU ise partisinin sağlık konusunda ki yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 KANGOOĞLU;
Koruyucu ve temel sağlık hizmetleri kolay ulaşılabilir, uygulanabilir, hasta haklarına saygılı ve tatmin edici bir şekilde sunulacaktır.
Sağlık ta kaynak savurganlığına son verilecektir,Hasta ile hekim arasında ki para ilişkisine son verilecektir.
‘’Tam gün çalışma’’esasına göre çalıştırılacak olan hekimlerin insanca yaşayabileceği,gördükleri eğitimin ve sosyal statülerinin gerektirdiği yaşam düzeyinde bir ücret almaları mutlaka sağlanacaktır.
Gerçek ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar,sigorta primleri düzenli bir şekilde devlet tarafından ödenmek suretiyle genel sağlık sigortası kapsamına alınacaktır dedi.
İl Başkanı Veysel ÇETİNKAYA’da  vatandaşlara;  Sakı n ‘’Oylar Bölünmesin’’ laflarına inanmayın.Bu söz ,siyasi rakiplerinden korkan ve onları durdurmaya çalışanların sarıldığı bir sözdür.Sen doğru gördüğüne değil de güçlü gördüğüne gidersen,seni doğru olmayan güçlüler yönetecektir.dedi.
Vatandaşlarımızın bir lokma yiyecek uğruna,yaşamlarını tüketmeden,insan onuruna yakışır bir şekilde yaşamaları için bu sefer tercih  Hak ve Eşitlik Partisi olmalı i dedi.