Yeni doktor atamaları devam ediyor.

Yeni doktor atamaları devam ediyor.
Karaman ve Ermenek Devlet Hastaneleri, Sarıveliler İlçe Hastanesi, Başyayla ve Ayrancı ilçelerinin doktor açıkları giderilmeye devam ediliyor.
Karaman Milletvekili Lütfi ELVAN, yeni doktor atamaları için açıklamalarda bulundu
 
Lütfü Elvan yaptığı açıklamada şunları söyledi; 2010 yılı 32. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüsü ile 32. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Mazeret Kuralarına 12 doktor kadrosu konulmuştur. Bu kadrolar şunlardır. Karaman Devlet Hastanesi için 1 Göğüs Cerrahisi Uzmanı, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları Uzmanı, 1 Üroloji Uzmanı, 1 Pratisyen Tabip; Karaman Ana Çocuk Sağlığı Merkezi için 1 Pratisyen Tabip; Ermenek Devlet Hastanesi için 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Ortopedi Uzmanı; Sarıveliler İlçe Hastanesi için 1 Pratisyen Tabip, 1 Aile Hekimi; Başyayla Toplum Sağlığı Merkezi için 1 Pratisyen Tabip, Ayrancı Toplum Sağlığı Merkezi için 1 Pratisyen Tabip kadrosu tahsis edilmiş olup; bu kadrolara 30.04.2010 tarihinde yapılacak kura çekimi ile atama yapılacaktır.
 
Mecburi hizmet yükümlüsü doktorlarımızın göreve başlamaları ile İlimizdeki doktor açıkları bir hayli giderilecek olup; sağlık alanındaki doktor ve diğer ihtiyaçların giderilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir.