YENİ CENAZE ARACI HİZMETE BAŞLADI.

YENİ CENAZE ARACI HİZMETE BAŞLADI.
Karaman Belediyesinin yeni cenaze aracı hizmete başladı. Vatandaşa ücretsiz hizmet verecek.

Karaman Belediyesi’nin yeni cenaze aracı hizmete başladı. Ücretsiz hizmet verecek olan araçta, vatandaşlarımızın cenazelerini uzak yerlere rahatlıkla götürebilmeleri için klima sistemi de bulunuyor.

Karaman Belediyesi olarak vatandaşların her türlü ihtiyaç ve sıkıntılarında yanında olduklarını, bunu halkla iç içe yönetim anlayışının bir gereği olarak gördüklerini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu: “Kentimizde nüfusun da artmasıyla birlikte doğal olarak cenaze aracı sıkıntısı ortaya çıktı. Bazı günler birkaç tane cenaze olduğu için zorluk yaşanılabiliyor. İşte bu sorunu ortadan kaldırmak için son derece modern bir cenaze aracı alarak halkımızın hizmetine sunduk.

Yakınını kaybeden insanların bir taraftan acısını yaşarken diğer taraftan da cenaze işlemleriyle uğraşması bir hayli zor. Karaman Belediyesi olarak cenaze sahiplerine yardımcı olmak, acılarını paylaşmak, biraz olsun yüklerini hafifletmek için ücretsiz cenaze aracımız, 7 gün 24 saat onların hizmetinde olacaktır. Vatandaşlarımız, ihtiyaç duyulduğunda; 213 46 16 nolu belediye santralimizi arayarak araç talebinde bulunabilirler.” dedi.