Uğuz, cek-cak edebiyatı yapmıyoruz

Uğuz, cek-cak edebiyatı yapmıyoruz
Saadet Partisi Miiletvekili adayı Hüseyin Uğuz Gödet lilere hitap etti.
Saadet Partisi Milletvekili adayı Hüseyin Uğuz, Gödetlilere memleket sorunlarından bahsetti. Uğuz, 12 Haziranda bir seçim yapacağız, bunun için oy kullanacağız, oy vermek demek onay vermek demektir. Kullandığımız ve kullanacağımız oylardan mesulüz. Seçtiğimiz hükümet hayırlı işler yapmışsa mesuliyetimiz olmaz. Ancak şer işler yapıyorsa vebal altında oluruz. Onun için seçimimizi dikkatli yapmalıyız. Futbol takımı tutar gibi parti tutmamalıyız. Burda ölçü hak  olmalıdır. Kim hakkı üstün tutuyorsa orda olmalıyız. Bizim gayemiz Hakkı üstün tutmak, Hakkı hakim kılmak için çalışıyoruz. Allah, hepimizi Hakkı hak bilip Hakka tabi olanlardan, batılı batıl bilip batıldan ictinab edenlerden eylesin. dedi.
Uğuz, memleket insanlarının en büyük sorunu geçim sıkıntısı, fakirleşmeyoksullaşma, Maalesef  bu iş  bilinçli bir plan ve programın eseri olarak  yapılıyor. Gaye sömürüyü sürdürebilmek. Zihinleri bulandırmak suretiyle insanımızın algılarıyla oynadılar.  İlk önce Kemal Derviş geldi. Dervişle beraber sömürü sistemi değiştirildi. Sonra vitrine pazarda mal satar gibi bağırma yeteneği olan Kasımpaşalıyı koydular… Kasımpaşalının  görevi belli halkın gözünü boyamak oyalamak-avutmak hatta şov yapmak, ve sömürü çarklarının dönmesini sağlamak. Dedi.
 
Uğuz, sözlerine “ Deniliyor ki,  kişi başı yıllık gelirimiz 10 000 dolarmış! 4 kişilik bir aileyi esas alırsak, böyle bir ailenin senede 40 000 dolar, yaklaşık 60 000 tl geliri olması gerekir, Bu ayda 5 bin tl yapar. Soruyorum böyle geliri olan kaç aile var.” diye devam etti.
Uğuz , “cek-cak edebiyatı yapmıyoruz. Biz yaptık diyoruz. Nasıl yapacaksınız diye sorulursa, geçmişte yaptığımız gibi deriz. Çünkü biz yaptık ve bu işin ustasıyız…Saadet Partisi nden başka çıkış yolu yoktur” dedi.