TOKİ Hastanesiʹne Başlayacak

TOKİ Hastanesiʹne Başlayacak
Karaman Toki 300 Yataklı Devlet Hastanesi İhalesi gerçekleştirildi; Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün konu ile ilgili yazılı bir basın açıklama yaptı.
Milletvekili Akgün yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi: "TOKİ tarafından ilimize yapılacak olan 300 yataklı olan hastanemizin ihalesi teknik sebeplerden dolayı yaklaşık 6-7 ay sürüncemede kalmıştır. TOKİ Başkanlığı ile yaptığımız görüşmelerde bölgemiz için çok önemli olan bu hastanemizin ihalesinin acilen yapılması gerektiği hususunu defaatle ifade etmiştik.

Toplu Konut İdaresi başta TOKİ Başkanımız olmak üzere bu hususta gerekli özeni göstermek suretiyle ihale tarihi olarak 23 Ekim 2009 gününü belirlemişti. Belirtilen tarihte Karaman Devlet Hastanesiʹnin ihalesi yapılmış olup ihale komisyonca değerlendirilmektedir.

Değerlendirmeden sonra işi alan müteahhit en kısa sürede hastane inşaatına başlayacaktır. Şunu belirtmem gerekir ki, Karaman için önemli bir yatırım olan hastanemizin ihalesi elde olmayan sebeplerle gecikmiş bir ihaledir. Ancak, hastanemizin 500 günde tamamlanması öngörülmektedir. Hastane, bittiği zaman bölgemizin en modern hastanelerinden biri olacaktır. Bu konuda Karamanımıza desteklerini esirgemeyen başta TOKİ Başkanı Sayın Erdoğan BAYRAKTAR başta olmak üzere tüm ilgililere teşekkür eder, yatırımın hayırlı olmasını dilerim." dedi