Süleyman Han, Karaman FK Taraftarına Minnettarlığını İfade Etti

Süleyman Han, Karaman FK Taraftarına Minnettarlığını İfade Etti
Karaman FK Başkanı Süleyman Han, GMG Kastamonuspor maçı sonrası taraftara teşekkür etti. 6 Mayıs'taki kongre öncesi desteklerinden dolayı minnettar.

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han, GMG Kastamonuspor maçının ardından bir açıklama yaparak Karaman taraftarına verdikleri engin desteklerinden dolayı minnettarlığını ifade etti.

6 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olağanüstü kongre ile Karaman FK Başkanlığından ayrılacak olan Süleyman Han, Karaman FK'nın önümüzdeki sezon 2. Lig'de mücadele edeceğini vurgulayarak her zaman yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen büyük Karaman FK taraftarına teşekkür etti.

Han yaptığı konuşmasında,''Sevgili Karamanlı hemşehrilerimiz, Liglerin sona ermesine iki hafta kala, takımımızın önümüzdeki sezonda da 2. Ligde mücadele edecek olmasından ötürü mutluluk duyuyoruz. Bu başarıyı, karşılaştığımız pek çok zorluğa rağmen, başta kıymetli yol arkadaşlarım yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere, belirlediğimiz hedeflere doğru, istikrarlı ve onurlu bir yol izleyen futbolcularımıza, teknik kadromuza, kulüp çalışanlarımıza ve her koşulda yanımızda olan Karaman taraftarına borçluyuz. Her birinizin emeği, bu yolculukta paha biçilmezdir. Sizlerle birlikte daha nice başarılara ulaşmayı bu şehir fazlasıyla hakediyor. Teşekkürler, büyük Karaman taraftarı. Sizler olmadan bu başarılar mümkün olmazdı'' dedi.