Sezonun En Kritik Maçı İçin Sahada Olacaklar

Sezonun En Kritik Maçı İçin Sahada Olacaklar
Karaman Futbol Kulübü, TFF 2. Lig kırmızı grubun 32. haftasında Etimesgut Belediyespor'u ağırlayacak.

TFF 2. Lig'in 32. haftasında rakibi Etimesgut Belediyespor olan Karaman Futbol Kulübü, yoğun bir tempoyla hazırlıklarını sürdürüyor. Son maçlarda aldığı yenilgilerle moral kaybeden Karaman Futbol Kulübü, Ankara'dan gelecek olan rakibini mağlup ederek moral bulmayı hedefliyor.

Kırmızı-beyazlılar, pazar günü çok kritik bir müsabakaya çıkacaklar. Kazanmaları durumunda ligdeki konumlarını garantilemiş olacaklar, ancak puan alamazlarsa alt sıralara doğru kayma riskiyle karşı karşıya kalacaklar. Kalan maçlarımızın tamamı zorlu rakiplerle olacak. Bu nedenle, sezonun en önemli karşılaşmasına hazırlanıyoruz. Karaman Futbol Kulübü, pazar günü Etimesgut Belediyespor'u evinde yenerek 41 puana ulaşmayı ve böylece ligde rahat bir nefes almayı hedefliyor. Bu 41 puanlık barajı geçtikten sonra, ligde altı maçları kalacak olan takımımız, seri galibiyetler peşinde koşarak ligi en iyi yerde tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han, taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek tüm Karaman halkını maça davet etti.

Maç, 24 Mart Pazar Günü Saat 14:00'da

Yeni Karaman Stadyumu'nda gerçekleşecek. Karşılaşmanın orta hakemliğini Diyarbakır Bölgesinden B Klasman hakemi Lütfullah Aslan yapacak. Yardımcı hakemliklerini ise Siirt Bölgesinden B Klasman hakemi Orhan Timurtaş ve Şanlıurfa Bölgesinden B Klasman hakemi Abdulkadir Yılmazoğlu üstlenecek. Maçın 4. Hakemi ise Diyarbakır Bölgesinden Burak Kamalak olacak. Gözlemci olarak ise Muzaffer Kaşıkcı görev alacak.