SELÇUK ANKARALI YENİDEN BAŞKAN

SELÇUK ANKARALI YENİDEN BAŞKAN
AK Parti Karaman Gençlik kolları 3. Olağan Kongresinde Selçuk Ankaralı ile yola devam dedi.
Yunus Emre Konferans Salonunda düzenlenen kongreye AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan, Mevlüt Akgün,AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Sekreteri Yasin Bölükbaşı, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Serkan Kılıçkaya, AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik ve AK Partili teşkilat mensupları katıldı.
 
AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları kongresine tek liste ile giren Selçuk Ankaralı yeniden başkanlığa seçildi. Kongre İstiklal Marşını okunması, saygı duruşunda bulunulmasının ardından divan teşekkülü oluşturuldu. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Ak Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Ankaralı;
 
“Genel başkanımız Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde, onun himayesinde onun kararlığından ilham alarak onun,” siyasetin tek limanı ahlaktır” sözünün kendimize şiar ederek çıktığımız bu yolda çizgimizi bozmadan, dürüstlüğümüzden ödün vermeden her geçen gün hedeflerimizi daha da büyüterek ilerliyor geleceğe daha da ümitle bakıyor ve AK Gençliğin Türkiye sevdasını başımız dik haykırıyoruz.”dedi.
 
AK Parti Karaman Milletvekilleri Mevlüt Akgün ve Lütfi Elvan konuşmalarında; gençlerin, geleceğin temsilcileri olduğunu vurgulayarak dünyada yaşanan krize rağmen Türkiye’nin büyümesinin dinamizminin artmasının nedenini gençlere borçlu olduklarını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Ankaralı tebrikleri kabul etti.