Şampiyonluk kupası Saraçoğluʹnda verildi

Şampiyonluk kupası Saraçoğluʹnda verildi
Fenerbahçe ile berabere kalan Glatasaray şampiyonlukl ipini göğüsledi.

 Spor Toto Süper Finalʹin 6. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan Galatasaray, dev mücadelede Şükrü Saracoğlu Stadyumuʹnda ezeli rakibiyle 0-0 berabere kaldı ve 2011-2012 sezonunda şampiyonluğa ulaştı.

Son Dakika: Galatasaraylı futbolcular, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadıʹnda kupayı aldı.



Son dakika: TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Şükrü Saracoğlu Stadyumuʹnda yöneticileri ile bir toplantı yaptı. Toplantının ardından TFFʹnin ʹkupayı başka bir yerde verelimʹ teklifi Galatasaray tarafından kabul görmedi. Teknik Direktör Fatih Terim, "Bu çocuklar zorlu bir mücadele sonrası analarının ak sütü gibi bu kupayı hak ettiler. Bu kupayı buradan almadan gitmeyeceğiz" diyerek kararlılıklarını dile getirdi.Yaklaşık 2 buçuk saattir süren kupa krizi Başbakan Tayyip Erdoğanʹın devreye girmesiyle aşıldı.

Son dakikaSaracoğlu ve çevresi savaş alanına dönünce Galatasarayʹın kupayı nerede alacağı tartışması çıktı. TFF Başkanı ve diğer yöneticiler kupa ve madalyaları alıp soyunma odasına gitti ancak Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak tepki göstererek, ʹBugüne kadar sahada mücadele ettik kupayı da sahada alacağızʹ restini çekti. 

Daha sonra kameralar karşısına geçen Fatih Terim, ʹSoyunma odasında kupa alınmazʹ dedi.

KUPA STATTA MI VERİLECEK?

Maç sonrası Fenerbahçeli taraftarların sahaya girmesi sonucu stad içinde kargaşa yaşanırken, Galatasaylı oyuncular polis koruması eşliğinde şampiyonluk kutlaması yaptı. Şimdi herkes aynı soruyu soruyor. Glatasarayʹa şampiyonluk kupası Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında mı verilecek?

ALİ DÜRÜST: KUPAYI ALMADAN GİTMEYİZ

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, kupayı Kadıköyʹde alacaklarını, bunun için beklediklerini ve almadan gitmeyeceklerini söyledi.

ERDOĞAN DEVREYE GİRDİ: KUPA SAHADA VERİLECEK

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, Başbakan Erdoğan ile yaptığı görüşmede kupanın saha içinde verileceğini söylediğini belirtti.