Şahin, Kontrol altındayız.

Şahin, Kontrol altındayız.
Saadet Partisi Milletvekili adayı Şaban Şahin yeni sanayide esnaf ziyaretleri yapıyor.

Ziyaretlerde esnaf, işlerinin düştüğünü, iş olsa bile piyasada paranın dönmediğini, alacaklarının  tahsilinde sıkıntı yaşadıklarını ve bağ kurlarını  ödemede zorlandıklarını söylediler….

Saadet Partisi Milletvekili adayı Şaban Şahin, Maalesef uygulanan ekonomik politikalar üretimi üreteni bitirmek için yapılıyor dedi..Şahin, “Bizi millet olarak kendi-kendimize bırakmıyorlar, dış eksenli yönetiliyoruz. Kontrol altında tutulmamız için üzerimizde değişik taktikler ve stratejiler deneniyor. Ülkemiz-Halk lehine çalışırmış gibi gözüküp gerçekte dış güdümün etkisinde olanların yönetimindeyiz.

Çeşitli oyunlarla halka kendilerini seçtirtmektedirler. Sömürülerini sürdürebilmeleri halkın itirazı olmamasına bağlıdır. Biz tahakkümü doğrudan kabul eden millet değiliz. Dolaylı olarak bize inandırdıkları etkilerle bizi ancak durdurabiliyorlar. Bundan dolayı çok güçlü yapıya sahip olan dış güçlerin fikir mutfakları dediğimiz tink-tank müesseseleri var, buralarda geliştirdikleri fikirleri o ülkelerdeki malum (güvenilir görünümünde-satın aldıkları) işbirlikçileri sayesinde aleyhte olan durum bile olsa lehte bir durummuş gibi insanlara savundurtmaktadırlar. Yani sosyolojik ve psikolojik olarak insanların beyinlerine hükmetmektedirler. Devamlı olarak toplumu yönlendirecek gerek kişi bazında gerek toplum bazında sistemler bulma çabasındalar. En büyük etkileri insanların aldanma noktalarını bulmaları ve buna göre hareket etmeleri her insanın illaki aldanma noktası vardır. Böylece kaybederek de olsa kazanırlar… İnsanlarımız, artık perde önündeki oyunda gösterilene değil perde arkasını görmelidir. Düzenlenen senaryoyu görmemiz gerekir… Kısacası büyük resmi görmemiz gerekir” dedi.  Şahin, çözüm işbirlikçiler liginden Milli Görüş zihniyetine geçmektir. Diye devam etti.