Şahin, “ Ak Parti, güncel bir yanılgıdır”

Şahin, “ Ak Parti, güncel bir yanılgıdır”
Saadet Partisinde Seminer düzenlendi.

 Saadet Partisi Karaman İl yönetimi tarafından tertip edilen seminer Karaman İl ve ilçe teşkilatlarının katılımlarıyla gerçekleşti. Saadet Partisi Genel Merkez Eğitim başkanı Muhittin Yılmaz ve Genel Merkez Karaman İl Sorumlusu Zülfikar Gazi’nin de katıldığı 2 günlük seminer programı Osmanlı Prestij otelde gerçekleşti.


Eğitim Programında konuşan Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin, yaptığı açıklamada Ak Parti için  ‘güncel bir yanılgı’  ifadesini kullandı.  Şaban Şahin,  konuşmasında AK Parti döneminde toplum mühendisleri ve sistem mühendisleri tarafından ülkenin daha kaliteli bir şekilde sömürüldüğünü belirtti.

Şahin“ Eski dönemlere göre alışık olduğumuzdan farklı bir süreçten geçiyoruz. Bu farklılık dış güçler tarafından toplum mühendisliği ve sistem mühendisliği boyutunda yürütülüyor. Memleketin daha kaliteli sömürülmesi ve insanların itirazını engellemek,  sürekli algıları güncellemekle olur. Maalesef memleketimizin sömürülmesi, kendisi güncel bir yanılgı olan Akp kullanılarak yapılıyor.” Dedi.
Sömürüye karşı çıkmak ve sömürüdeki farklılığa, karşı fark oluşturmak için; Saadet partisi olarak, hemşerilerimize faydalı olabilmek arzusuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bu vesileyle İl yönetimi olarak eğitim seminer tertip ettik, Genel Merkezimizden gelen eğitimciler, İl ve İlçe teşkilatlarında ki kardeşlerimizle bilgilenme ve istişare imkânı bulduk. Allah, çalışmalarımızda yar ve yardımcımız olsun” ifadesinde bulundu.