ŞABAN ŞAHİN KÖYLÜLERE BELGELERİ GÖSTERDİ.

ŞABAN ŞAHİN KÖYLÜLERE BELGELERİ GÖSTERDİ.
Saadet Partisi milletvekili adayı Şaban Şahin, gittiği Köy ve Beldelerde konuşmalar yaptı
Saadet Partisi Karaman Milletvekili adayı Şaban Şahin, Cumartesi ve Pazar günü partililerle beraber Avgan, Bucakkışla, Boztanözü, Çukur, Bayır, Ada ve Kalaba’da seçim çalışması yaptı.
Konuşmasında AKP Hükümetinin 8 yılda hem ekonomi hem de manevi alanda büyük tahribatlar yaptığını iddia ederek bu yanlışın son bulması için Refah-Yol Hükümetinde olduğu gibi Milli Görüş’ün iktidara gelmesi gerektiğini söyledi.
 
Şaban Şahin’in AKP Hükümeti hakkında ki bazı iddialarına karşı çıkmak isteyen köylülere “ Biz laf yapmıyoruz belgelerle konuşuyoruz.” diyerek orada bulunan vatandaşlara devletin resmi belgelerini gösterdi. Belgeleri gören köylüler ise Şaban Şahin’e yalan söylemediği için teşekkür ederek bunun hesabı nı AKP’liler buraya gelince soracağız dediler.
 
Şaban Şahin, ”Hükümetin rantiyecilere faiz ödemekten başka gayesi yoktur. Ülkemizde Derviş-Fischer modeli uygulanıyor, bu modelde üretim ve üretici yoktur” dedi.  Şahin, “Faiz bir mikroptur , faiz iki sıkıntı getirir.. Birincisi Ahlaksızlık, ikincisi Maddi sıkıntı. Halkımızın bu sıkıntılar içerisindedir. Akp Hükümetinin kötü gidişatı engellemek yerine, göz boyamaktan, oyalayıp-avutmaktan başka iş yapmamıştır” dedi...
 
Şahin, “ Manevi kalkınma olmadan Maddi kalkınma olmaz. Milli Görüşün ana ilkesi ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT. Bir ülkenin gücü tankı, tüfeği, parası değildir. Milli manevi değerlerine bağlı inançlı evlatlarıdır. Maalesef iktidar, televizyonlardaki dizilerle maneviyatın tahrip olmasına alet olmaktadır. Dizilerdeki kötü örneklerle ister-istemez gençliğimiz etkileniyor. Milli manevi değerlerden uzak gençlik yetiştiriliyor. Bu ise Türkiye’yi yumuşak lokma yapma projesidir. Savaş meydanlarında yapamadıklarını bu sayede yürütmeye çalışıyorlar. Bunlara dur diyebilecek Milli Görüş iktidarıdır. Milli Görüş Hükümetlerde bulunduğu zaman maddi ve manevi kalkınmalar yapmıştır. Hayra motor, şerre fren olmuştur. Saadet iktidarında Hayra motor, şerre fren oluruz…” dedi.