Saadetʹte Kongre Heyecanı

Saadetʹte Kongre Heyecanı
Saadet Partisinin yeni dönemi için büyük önem arz eden 4üncü Olağan Kongresi anlamlı bir günde gerçekleştiriliyor.
Saadet Partisi’nin yeni dönemi için büyük önem arz eden 4’üncü Olağan Kongresi anlamlı bir günde gerçekleştiriliyor. Partinin kuruluş yıldönümü olan 17 Temmuz günü düzenlenecek olan kongre ayrıca Milli Görüş’ün Merhum Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekâtı’nın da yıldönümüne denk geliyor. Saadet Partisi 4’üncü Olağan Kongresi 17 Temmuz 2011 Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilecek. Partinin kuruluş yıldönümünde gerçekleşecek olan kongre tarihi ayrıca Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı’nın da yıldönümüne denk geliyor. Genel Başkanlık, GİK ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin seçileceği kongrede, parti tüzük ve program değişikliği de yapılacak.
 
EN BÜYÜK SALONDA
Düzenleyeceği 4’üncü kongre ile yeni bir dönemin başlayacağı Saadet Partisi’nin kongresi Ankara’nın en büyük kapalı mekanı olan Ankara Spor Salonu (ARENA)’un da 17 Temmuz Pazar günü saat 10:00’da başlayacak. On binlerce partilinin ve 821 kongre delegesinin iştirak edeceği kongrenin hazırlık çalışmaları ise sürüyor.
 
YENİ PROGRAM BELİRLENECEK
Genel Başkanlık, Genel İdare Kurulu(GİK) üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin seçiminin yapılacağı kongrede, parti tüzük ve program değişikliği de gerçekleştirilecek. Saadet Partisi’nin önümüzdeki dönemde yapacağı yeni atılımların bir başlangıcı niteliğinde olacak olan kongrenin büyük bir heyecanla geçmesi bekleniyor.
 
YURTDIŞINDAN MİSAFİRLER GELECEK
Milli Görüş’ün partisi olan Saadet Partisi’nin düzenleyeceği 4’üncü Olağan Kongreye önceki kongrelerde olduğu gibi İslam ülkelerinden ve yurt dışında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından da yüzlerce davetlinin katılması bekleniyor. D-8 ülkelerinin temsilcilerinin yanı sıra yabancı ülkelerin Türkiye’deki misyon şeflerinin de kongreye katılması bekleniyor. Yazılı ve görsel medyanın yoğun bir şekilde takip edeceği Kongrede ayrıca köşe yazarlarının yanı sıra önemli isimlerin de yer alacağı kaydedildi.
 
BİNLERCE KİŞİ KATILACAK
Türkiye’nin en büyük kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek olan Saadet Partisi’nin kongresine Türkiye’nin dört bir tarafından da on binlerce partili iştirak edecek. Türkiye’nin 81 ilinden kongreye gelecek olan partililer için ise son hazırlıkların yapıldığı kaydediliyor.