SAADET PARTİSİNDEN TÜMSİADʹA ZİYARET

SAADET PARTİSİNDEN TÜMSİADʹA ZİYARET
Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı ve Partililer Tüm Sanayi İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) ın yeni başkanı seçilen Rıfat Karauluya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Saadet Partisi bugün TÜMSİAD’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Kongre yapan TÜMSİAD Mali Müşavir Rıfat Karaulu’yu tekrar başkan seçerek yola devam kararı almıştı.
Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Fatih Karataş, İl Eğitim Başkanı Hüseyin Oğuz, İl Tanıtma Başkanı Hüseyin Ölger ve Merkez İlçe Eğitim Başkanı İsa Günbilek Tümsiad Başkanı Rıfat Karaulu’ya seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Ziyaretten memnun olan Tümsiad başkanı Rıfar Karaulu Saadet Partililere çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dünya’nın hemen hemen bütün ülkelerinde teşkilatlanma hedeflerinin olduğunu belirterek Türkiye’de 81 ilde örgütlerin kurulmaya başladığını söyledi. Kendi alanlarında Dürüst ve Erdemli olan bütün İş Adamların Derneklerine üye olabileceklerini söyleyen Rıfat Karaulu, niyetimiz Ülkemize ve bütün Dünya’ya hayırlı hizmetler sunmaktır dedi.
 
Rıfat Karaulu’nun yeniden başkan seçilmesine çok sevindiklerini söyleyen Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Fatih Karataş, TÜMSİAD’ın çalışmalarını medyadan takip ettiklerini belirterek, kısa bir zaman içerisinde bu kadar aktif halde çalışma yapmalarından dolayı Tümsiad başkanını ve üyelerini tebrik etti.
Tümisad yetkililerine Saadet Partisi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Karataş, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın seçim startını verdiğini gerek Ulusal Medyada gerekse Yerel Medya’da hemen hemen her gün programlara çıkarak Saadet Partisinin İktidara gelmesinin zaruri yeti hakkında halkı bilgilendirdiğini söyledi.
Karaman Teşkilatı olarak seçime hazır olduklarını ve çalışmalara başladıklarını belirterek, İlk seçimde Saadet Partisi’nin Meclis’te halkı temsi edeceğini sözlerine ekledi.