SAADET PARTİSİNDEN KONGREYE DAVET

SAADET PARTİSİNDEN KONGREYE DAVET
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Halit Özel Bütün Karamanlı vatandaşları 11 Temmuz da ki Genel Merkez Kongresine davet etti.
Saadet Partisi Genel Merkezi 11 Temmuz Pazar Günü Ankara Atatürk Spor Salonunda Genel Kongreye gidiyor. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un tek aday olarak gidilen Büyük Kongreye Karaman’lı vatandaşlarda davet edildi.
 
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Halit Özel Bugün 12.00 de Basın Mensuplarıyla öğle yemeğinde buluştu. Yemek sonrası Basına açıklamalarda bulunan Halit Özel 11 Temmuz daki Genel Merkez Kongresine Bütün vatandaşları davet etti.
 
“Kongreden İktidara” sloganıyla yola Çıkarak 11 Temmuz da büyük bir kongre yapacağız diyen Saadet Partisi İl Başkanı Halit Özel, Bütün Karaman’lı vatandaşları davet etti. Parti Binasından araç kaldırılacağını da belirten Halit Özel gelmek isteyen vatandaşların Parti binasına başvurmasını veya 0338 213 71 01 numaralı telefonu arayabileceklerini söyledi.
 
Bilindiği gibi yaklaşık 3 sene önce Saadet Partisinin genel Başkanı Olan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Milli Görüş Başarılı biri olarak biliniyor. Birçok kesim tarafından da beğenilen Numan Kurtulmuş’un 11 Temmuz’da ki Büyük Kongresi ile İktidara yürüyüş stardını başlatacağını söyleniliyor.