Saadet Partisinden KAİMDER e ziyaret

Saadet Partisinden KAİMDER e ziyaret
Saadet Partisi il başkanı Fatih Karataş, Milletvekili adayı Hüseyin Uğuz ve parti teşkilatı heyeti kısa adı KAİMDER olan İmam Hatip Mezunları ve mensupları derneğini ziyaret ettiler.
KAİMDER Başkanı Tevfik Baran, Başkan yardımcısı Bekir Kale ve Sekreter Nurullah Koçak ın bulunduğu ziyarette, Başkan Tevfik Baran memnuniyetini dile getirdi.
 
Saadet Partisi il Başkanı Fatih Karataş, Saadet Partisinin zihniyeti Milli Görüş dür. Öncelikli hedefimiz ‘ Önce Ahlak ve Maneviyat’  dır ifadesinde bulundu.
 
Saadet Partisi Milletvekili adayı Hüseyin Uğuz, Cuma günü Aktekke Meydanında yapılacak olan Saadet Partisiʹnin Bereket Mitingine bütün Kaimder üyelerini davet etti.
Hüseyin Uğuz, Milli Görüşün hedefini açıkladı. Uğuz, “ Saadet Partinin gayesi, Maneviyatçı bir Türkiye meydana getirtmek, her zaman hakkı üstün tutmak, Türkiye nin içinde ve dışında barışı korumak, Milletiyle birlik ve bütünlük içinde olmayı temin etmek, Tarihteki şerefli yerini almayı hedeflemek, Bağımsız Türkiye için şart koşmak, Hür, müreffeh ve öncü bir Türkiye istemektir” dedi.
Uğuz, “ Maneviyatsız, Adil düzensiz saadet olmaz, bizim medeniyetimiz diğerlerinden üstündür. İslam temeline dayanan medeniyetimiz diğer medeniyetlerden üstündür. Saadet için bugünkü zulüm dünyası yerine, ‘Yeni bir dünya’ nın kurulması kaçınılmazdır” diye devam etti.