SAADET PARTİSİNDEN HABER SİTEMİZE ZİYARET

SAADET PARTİSİNDEN HABER SİTEMİZE ZİYARET
Saadet Partisi Karaman Teşkilatı Halkla İlişkiler başkanı Muhsin Karharman haber sitemizi ziyaret etti.
Bayram Öncesi haber sitemize ziyaret eden Saadet Partisi Karaman Teşkilatı Halkla ilişkiler başkanı Muhsin Karharman ve yönetim kurulu üyesi Sait Atalay, Deprem ve Terör ile ilgili açıklamalarda bulundular.
 
Halkla İlişkiler Başkanı Muhsin Karharman, Van’da meydana gelen depremin Tüm ülkeyi derin bir yasa soktuğunu söylerken Depremin birlik ve beraberliğin en büyük örneğine vesile olduğunu da belirtti.
Muhsin Karharman yaptığı açıklamasında, “Doğuda yaşayan Kürt Halkının esasında batıda yaşayan bir vatandaşla hiçbir farkı olmadığını bir kez daha net bir şekilde görüyoruz. Aynı Din’in, Aynı Bayrağın, Aynı ülkenin insanlarıyız sevinçlerimizde bir üzüntülerimizde. Van’da yaşayan bir vatandaşımız ne kadar üzüntülüyse Karaman’da yaşayan vatandaşımızda aynı üzüntüdedir. Elbette ateş düştüğü yeri yakar, ama deprem sonunda görüyoruz ki Tüm Türkiye bu ateşi söndürmek için tek vücut olmuştur.” Dedi.
 
Terör olayları hakkında da açıklama yapan Muhsin Karharman, Hangi düşüncede olursa olsun terörün asla kabullenecek bir tarafının olmadığını söyledi. Kahraman, “Terör’ün dini veya ırkı olmaz. İnsanları çocuk-kadın dinlemeden katleden bir zihniyet alsa hakkaniyetten bahsedemez. Yıllardır doğuda saldırılar yapan PKK terör örgütü son yaptığı saldırıda 24 kahraman askerimizi şehit ettiler. İstedikleri kadar bu hain düşüncelerinin içerisinde olsunlar hiçbir zaman bu ülkeyi bölemeyeceklerdir.” Dedi.
Doğuda İslam kardeşliğinin üzerinde durulmasının önemli olduğunu vurgulayan Muhsin Karharman, Bizi bir tutan ve diri tutan Yüce İslam Dinidir. Allah’ın bizlere gönderdiği emirleri yerine getirmediğimiz sürece bu terör olayları son bulmayacaktır. Müslüman’ların kardeş olduğunu yüce dinimiz bizlere emrediyor. İşte bu noktada İslam kardeşliğinin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Ak Parti Hükümetinin Demokratik açılımının içerisinde eğer İslam kardeşliğinin tesisi yoksa hiçbir başarı elde edemeyecek ve kardeşkanı akmaya devam edecektir. Dedi.
 
Saadet Partisi Yönetim Kurulu üyesi Sait Atalay, Hükümetin dış Politakısında batı yanlı düşünmemesi gerektiğini belirterek, Müslüman komşu ülkeleriyle Amerika ve AB yüzünden düşman olma noktasına geldiğini söyledi. Kafir’den asla dost olmayacağını vurgulayan Sait Atalay, “ Her ne olursa olsun Başta Suriye olmak üzere diğer İslam ülkelerinin halkları bizim din kardeşimizdir. Eğer Batının bir hesabı varsa bunu kendi başına yapması gerekir. Bu nokta da Hükümet olaylara şuurlu bir şekilde yaklaşması ve batının oyunlarına alet olmaması gerekir.” Dedi.
 
BAYRAMLAŞMAYA DAVET
 
Halkla ilişkiler başkanı Muhsin Karharman, Kurban Bayramının 2. gününde saat: 09,00’da Parti binasında bayramlaşmanın olacağını söyledi. Muhsin Karharman “Bütün üyelerimizi ve bütün Karaman halkımızı bayramın 2. gününde Parti binamıza bekliyoruz. Bu Vesileyle Partim ve ve şahsım adına Bütün İslam Âleminin Mübarek Kurban Bayramını kutlar, Hayırlara vesile olmasını dilerim dedi.