SAADET PARTİSİNDEN BİRLİK MESAJI

SAADET PARTİSİNDEN BİRLİK MESAJI
Saadet Partisi Karaman Teşkilatı Brilik Mesajı verdi.
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı Haber sitemizin yeni bürosunu ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.
 
Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin, Merkez İlçe Başkanı Fatih Karataş, Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Oğuz, Milletvekili Aday Adayı Orhan Soydan Haber sitemizi ziyaret ederek çalışmalarımızda başarılar dilediler.
 
SP İl Başkanı Şaban Şahin, Haber sitemizi beğener takip ettiğini belirterek " Yerel Medya birçok zorluklar içerisinde faaliyet göstermektedir. Devlet büyüklerimiz ve yetki sahibi kişiler bu sıkıntıları bir an evvel giderip sizlerin daha rahat bir ortamda çalışmanıza olanak sağlamalıdırlar. karamaninsesi.comʹu takdir ediyorum, kaliteli ve farklı haberciliğiyle gündeme oturuyor" dedi.
 
Seçim hakkında görüşünü açıklayan İl Başkanı Şaban Şahin " Genel Merkezimiz şu anda İttifak çalışmalarında önemli adımlar atarak ülkemiz ve milletimizin saadet için çalışmaktadır. İttifakʹın büyük bir kısmı halledildi. Tabii ki bunun en önemli kısmı çatı konusudur, buda şu anda aşılmış gibi. Demokrat Parti Genel Başkanı sayın Namık Kemal Zeybek ve Türkiye Partisi Genel Başkanı sayın Abdullatif Şener bey REFAH-YOL Hükümetinde önemli rol aldılar. Onlarda Saadet Partisiʹnin çatı olmasını kabul edeceklerini düşünüyoruz. Gün Birlik günüdür birbirimize düşme zamanı değil Birlik Zamanıdır" dedi.
 
Saadet Partisi Karaman Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Oğuz, neden Saadet Partisiʹnden aday adayı olduğunu şu şekilde açıkladı; " Milli Görüş 1969ʹdan bu yana zerre kadar sapmadan 42 yıldır mücadelesine devam etmektedir.  Merhum Liderimiz Prof. DR. Necmettin Erbakan İnançla ve azimle İslam Alemi için canla başla çalışmıştır. Bizler onun dersleriyle yetiştik, onun gibi düşünmek onun gibi çalışmak bizim asli vazifelerimizden biridir. Milli Görüş sahibi bir insan makam ve şöhret için değil İman ve Takva için çalışır. Birileri gibi İktidara gelelimde nasıl gelirsek gelelim düşüncesinde değil, Milli Görüşʹten sapmadan Nasıl olsa geliriz Zafer her daim inananlarındır düşüncesiyle düşünür. Onun için bizler Allah Rızası için Ülkemize yeniden hizmet etmek için yola çıktık. Allah nasip eder halkımızda takdir ederse Yeniden Büyük Türkiye için var gücümüzle çalışacağız." dedi.
 
Saadet Partisi Milletvekili Aday Adayı Orhan Soydan ise yaptığı açıklamada şunları söyledi, " 12 Haziran seçimleri Saadet Partisiʹnin Meclise gireceği günün seçimleridir. Sıradan bir seçim yapmıyoruz. Milli Görüşʹü Meclise sokacakmıyız sokmayacakmıyız seçimi yapıyoruz. Geleceğimiz ipotek altına değil garanti altına alacakmıyız almayacakmıyız seçimi yapıyoruz. Biz aziz Halkımız için 4 Partimizi kurban ettik beşinci partimizi de kurban ederiz bundan da kaçınmayız, önemli olan bir siyasi kimlik taşımak değil önemli olan Milli Görüş kimliği taşımaktır. Sıradan bir parti olarak düzenin bir oyuncusu olarak iktidara gelmek isteseydik iktidar partisine geçer orada halkımızın gözüne baka baka kandırır rant elde ederdik. Biz yetimin hakkını korumak halkımıza huzurlu bir yaşam sağlamak için yola çıkıyoruz. Bu saadece bir vaad değil, Neden? Çünkü biz bunları yaptık şu an size yaptığımızı söylüyoruz, ve Allahʹın izni ile tekrar yapacağımızı sözünü veriyoruz." dedi.