SAADET PARTİSİ KASİADI ZİYARET ETTİ.

SAADET PARTİSİ KASİADI ZİYARET ETTİ.
Saadet Partisi Karaman Teşkilatı Karaman Aktif Sanayicileri ve İş Adamları Derneği KASİADı ziyaret ederek Referandum da Evet oyu istedi.
Referandumun yaklaştığı şu günlerde siyasi arenası da hızla canlanıyor. Ak Parti Referandum için çalışma satardı verirken, referandum’un en büyük destekçisi olarak bilinen Saadet Partisi’de Kolları sıvayarak çalışmalara başladı.
 
Karaman’da yeni kurulmasına rağmen hızla büyüyen ve Karaman’lı işadamların buluşma yeri olan KASİAD’ı binasında ziyaret eden Saadet Partisi ekibi KASİAD Başkanı Sami Akdağ ve ekibine başarılar diledi. Çalışmaları hakkında Saadet Partisi’ne bilgi veren Sami Akdağ Müspet alanda dürüst ve helal iş yapan herkesin Derneğe üye olabileceğini söyledi.
 
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Halit Özel, Hükümet tarafından hazırlanan Anayasa Paketinin eksik ve ihtiyaçları tam manasıyla karşılamadığını ama en azından özgürlükler açısından bir parça olsa dahi iyi olduğunu belirtti.
Halit Özel Konuşmasında “Biz Milletin iyiliği için Referandum’da EVET oyu kullanacağız. Yalnız bu iyi niyetimizi AK Parti kesinlikle kullanmaya kalkmasın, Referandum sonucunu kendi oy tabanı olarak göstermesin Biz Ak Parti için değil Millet için EVET diyoruz.” Dedi.