SAADET PARTİSİ İL KONGRESİNİ DÜZENLİYOR

SAADET PARTİSİ İL KONGRESİNİ DÜZENLİYOR
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı kongreye gideceğini duyurdu.
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin, İl Halkla ilişkiler Başkanı Hulki Karagöz, Merkez İlçe Halkla ilişkiler Başkanı Muhsin Karharman ve İl Tanıtma Başkanı Mustafa Yılmaz haber sitemizi ziyaret ederek halkımızı kongreye davet etti.
 
Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’nin daha güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini vurgulayan Şaban Şahin; “ Milletimizin bağrından kopmuş, ülke siyasetinin 40 yılına damga vurmuş, yaptığı tarihi icraatlarla, Dünya dengelerini bile değiştirmiş olan Milli Görüş Hareketi’nin tek temsilcisi olan Saadet Partisiyle yoluna sapmadan değişmeden devam etmektedir.” Dedi.
 
HALKIN İHTİYACI SAADET PARTİSİDİR
 
9 yıldır AKP İktidarında yaşananlar bir kez daha göstermiştir ki halkın tek ihtiyacı Saadet iktidarıdır diyen Şaban Şahin, Milli ve Manevi değerlerin yozlaştırılmasının AKP tarafından hızlandırıldığını belirterek “ Sözde Muhafazakâr gözüken AKP icraatları CHP’nin yasakçı zihniyetini aratmıyor.” Dedi.
 
HALKIMIZI YUVAYA DAVET EDİYORUZ
 
Bu Millet Milli Görüşçü dür bunu tarih boyu yaşadık, Kudüs’te İstanbul’da Milli Görüş’le fetih edildi diyen Şaban Şahin, bütün halkımızı Yuvaya davet ediyoruz dedi.
Şaban Şahin davetinde; “18 Aralık 2011 Pazar Günü Yunus Emre Konferans salonunda gerçekleşecek olan Kongremize bütün halkımızı davet ediyoruz. Bu davet esasında kongre davetinde ziyade Yuvaya davettir, Milli Görüş Baba ocağıdır Bu Milletin özüdür herkesi özüne dönmeye davet ediyorum.” Dedi.
 
HÜSEYİN ÖLGER MUVAFAKİYETLER DİLEDİ
 
Haber Sitemizin İmtiyaz sahibi Hüseyin Ölger, Saadet Partisi’ne Başarılar dilerek çalışmalarında muvafakiyetler diledi.
Sadece Türkiye’nin değil bütün İslam Âleminin ve Mazlum dünya ülkelerinin Milli Görüşe ihtiyacı olduğunu belirterek Saadet Partisine büyük görev düştüğünün altını çizdi. Devlet yönetmenin ustalık işi olduğunu söyleyen Hüseyin Ölger, 1996 da ki Refah-Yol Hükümetinin Cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en ustaca Devlet idare eden hükümet olduğunu söyledi.
 
Karaman’lı vatandaşları Kongreye davet eden Şaban Şahin ve Parti yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Kongrenin İslam’a ve İnsanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.