SAADET PARTİSİ İL DİVAN TOPLANTISINI DÜZENLEDİ

SAADET PARTİSİ İL DİVAN TOPLANTISINI DÜZENLEDİ
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı Ocak ayı Divan toplantısını düzenledi.
Saadet Partisi Karaman il teşkilatı Pazar günü düzenlediği divan toplantısının basına açık kısmında konuşan G.İ. K üyesi Zülfigar Gazi, Ak Parti hükümetinin icraatlarını eleştirerek hükümetin yanlış bir yolda olduğunu söyledi.
 
Pazar Günü Düzenlenen Divan Toplantısında Genel İdare Kurulu üyesi 20. dönem Milletvekili Zülfigar Gazi, İl Sorumlusu Ali Turan, İl Başkanı Şaban Şahin, İl Müfettişi Hüseyin Oğuz katıldı. Divan toplantısının Basına açık kısmında konuşan GİK üyesi Zülfigar Gazi, Hükümetin Türkiye Ekonomisinin %6 büyüdüğünü iddia etmesine tepki göstererek “ Madem %6 büyüdük neden İşçiye, Memura, Emekliye %3’ü bile kavgayla tartışmayla veriyorsunuz” dedi.
 
Daha önce Devletin olan kuruluşları sözde özelleştirme adı atında yabancılara satıyorsunuz milleti işsiz, ekonomiyi zayıflatıyorsunuz diyen Zülfigar Gazi “Patronu olduğumuz kuruluşların şimdi ırgatı olduk” dedi.
 
Hükümetin Kendi raporlarında İşsizliğin ve Fakirliğin bir önceki yıla göre artmış olduğunu söyleyen Gazi “Peki Bu Nasıl Ekonomi büyüme? Halk küçülüyor halk fakirleşiyor ama hükümete göre Türkiye Büyüdü! Kim büyüdü? Bankacılar büyüdü, Tefeciler Büyüdü! Ve şu ülkede satmadıkları hiç bir şey kalmadı. Efendim özelleştiriyor da sırtlarına alıp gidiyorlar mı? Diyorlar neyini götürecek yaa işte soygun vasıtası. Telekom’un karı Türkiye’de mi kalıyor? Üç tane Yahudi patronlarına gidiyor.  ” diyerek tepki gösterdi.
 
KÜRDİSTAN ZEMİNİN HAZIRLANMASI İÇİN HÜKÜMET İMZA ATTI
 
GİK Üyesi Zülfigar Gazi Divan Toplantısındaki konuşmasının devamın Kürdistan’ın kurulmasının zemini için Hükümetin imza attığını iddia etti. Günaydoğu da bölünme faaliyetlerinin büyüdüğünü söyleyen Zülfigar Gazi “ 8 yıl önce PKK ele başısı için mitingler protestolar yapılabiliyor muydu şimdi her gün kitleler halinde yapıyorlar.” Dedi. Hükümetin Avrupa Birliği kapısında boynunda zincirle bağlandığını söyleyen Gazi “ Hükümetin İmzaladığı Avrupa Birliği ilerleme raporu hakkında Saadet Partisi olarak broşür hazırladık Avrupa Birliği Tuzakları diye. Oraya bakın Avrupa birliği hükümete şart koşuyor zaman içerisinde Güneydoğu’da Kürdistan Devletinin kurulması için zemin hazırlayacaksınız. Bu Hükümette bu ilerleme raporunun altına imza attı. Adım adım bu gerçekleşmeye çalışılıyor” dedi.