ÖMER ERSÖZʹDEN KAMİL UĞURLUʹYA PLAKET

ÖMER ERSÖZʹDEN KAMİL UĞURLUʹYA PLAKET
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, bugün (4 Kasım 2010) Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurluyu makamında ziyaret ederek, bir teşekkür plaketi sundu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor kompleksi içerisinde yer alan 3 bin 200 metrelik alanın, Karaman Belediyesi’nce asfaltlanarak mezbelelikten kurtulduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ersöz; bu sayede Karaman’a yeni spor alanları kazandırıldığını söyledi.
 
            Ayrıca Karaman Belediyesi’nin Kemal Kaynaş Stadyumu içerisine bir takım kondisyon aleti yerleştirdiğini de sözlerine ekleyen Ersöz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu’ya teşekkür plaketi verdi.
 
            Belediye Başkanı Uğurlu da Karaman’a hizmet veren kurumların işbirliği ve koordine içerisinde olması gerektiğini belirterek: “Belediye imkânlarının halkın yararına kullanılması kadar doğal bir şey yoktur. Vatandaşlarımızın spor yaparak sağlığını korumasını önemsiyor ve destekliyoruz. Bunun için 12 adet kondisyon aletini stadyum içerisindeki antrenman alanlarında kullanılmak üzere belediye olarak Gençlik ve İl Müdürlüğümüze hediye ettik. Yaptığımız asfalt çalışması da bölgenin çok daha temiz ve modern bir hale dönüşmesini sağladı. Karaman her şeyin en güzeline layıktır.” dedi.