NECMETTİN ERBAKAN ARENA PROĞRAMINDA

NECMETTİN ERBAKAN ARENA PROĞRAMINDA
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Arena Programında Uğur Dündarın Sorularını cevapladı
26 Kasım Cuma günü Eyüp Sultanʹda Milli Görüşʹün 3. Şahlanışını başlatan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN aynı günün akşamı Uğur Dündarʹın hazırlayıp sunduğu Arena Programıʹnın konuğu oldu.

Pazartesi akşamı yayına giren Arena Programıʹnda Saadet Partisiʹnin iktidara gelmesinin bir zaruret olduğunu ifade eden ERBAKAN önümüzdeki seçimlere ilişkin çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

Dündarʹın kamuoyunda dillendirilen "Erbakan neden bir kenara çekilip yerini gençlere bırakmıyor?" sorusuna karşılık ERBAKAN : "Toprak kayıyor, herkes görmese de ben görüyorum. Bunlar nasihat dinlememiştir, onun için yetkiyi ellerinden almamız gerekiyor!.." dedi.

Dündarʹın; sağlınız bu yoğun seçim temposunu yürütmede herhangi bir risk içeriyor mu sorusuna karşılık ise ERBAKAN; Doktorlarla devamlı temastayız, biz sizi 1 ay içinde tedavi edeceğiz dediler ve biz de İnşallah dedik" şeklinde cevap verdi.

İşte Milli Görüş Lideri Erbakanʹın Arena konuşmasının bölümleri

1. Bölüm:

Hidayet ,bu Allah vergisidir…Hidayet demek hayırlı olanı görmek bilmek demektir.Hidayetiniz kararırsa hayrı şer, şerri hayır zannedersiniz…Bunlar hayrı şer, şerri hayır zannediyor.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

2. Bölüm

Suriye ile vizeler kalktı ,Bu Gazze yi kurtarmak içinmi yapıldı? Bizim meşhur tabirimizin bütün herkes tarafından bilinmesi lazım…Biz bu kuşun canlısını istiyoruz.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

3. Bölüm

Yani Siyonizmin 5 tane maddesi var.Basın, Bankalar ,Milli Müesseler,Tavizler ve Okşayarak yutma metodu….
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

4. Bölüm

Leopar tanklarıyla ilgili buluşlarınız o kadar önemliki bunlar belkide yani savaş tarihine yön verebilecek kadar önemli buluşlardı .Ve sizin bilimsel dehanızı tanıdıkça doğrusunu isterseniz daha sonra siyasete girerek Sayın Erbakan bu bilimsel dehaya yazık mı etti?
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ