MUSTAFA ÖZKAFA KARAMANDAN SESLENDİ

MUSTAFA ÖZKAFA KARAMANDAN SESLENDİ
Saadet Partisi Konya Belediyesi Eski Başkanı ve Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa Karamanda ki Programında AKP Hükümetinin Ülkeyi perişan ettiğini söyledi.
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı GSRT Konferans salonunda Konya Milletvekili adayı Mustafa Özkafa’nın katılımıyla bir toplantı düzenledi. Toplantı Karaman Milletvekili  adayı Şaban Şahin ve Hüseyin Uğuz’un konuşmalarıyla başladı.
 
Daha sonra söz alan Mustafa Özkafa, AKP Hükümetinin Ülkeyi hem ekonomi hem de manevi açıdan her geçen gün zarara götürdüğünü iddia etti. Türkiye’de birkaç Ailenin zengin olması için çalışıldığını söyleyen Özkafa konuşmasında şunları söyledi“ Almanya’da Mersedes ve Wolswagen neredeyse Türkiye’nin bütçesi kadar devletine vergi veriyor, ama bizde Bankalar ve GSM Şirketleri başta olmak üzere toplamında Almanya’da ki iki şirketin yarısı kadar bile vergi vermiyor. Başbakan Erdoğan Türkiye’nin Dünya’da Ekonomisi büyüyen 10’un cu Ülke olduğunu belirtiyor, Allah aşkına Dünya genelinde Ekonomisi büyüyen bir devlet gece gündüz çalışan alın teri döken Asgari ücretlisine 630 tl maaş verir mi? Hani büyüyen bir Türkiye hepsi yalan Türkiye büyümüyor sadece üç-beş zengin Aile büyüyor” dedi.
 
ÖZKAFA; DIŞ İŞLERİ TAMAMEN REZALET
 
Mustafa Özkafa, Dışişlerinde çok övünen AKP Hükümetinin esasında rezil bir durumda olduğunu belirtti. Özkafa; 1974 öncesi Rumlar Kıbrıs’ta istediği gibi at koşturuyor istediği gibi Müslüman Türk kardeşlerimizi katlediyordu. Yıl 1974 olduğunda aynı tavırlar içerisine girdiler ama şunun farkına varamadılar, Artık Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin ortağında Milli Görüş yer alıyordu. Türkiye’nin Uçakları Akdeniz semalarında uçuyor geri geliyordu, Ama Merhum ve Muhterem Liderimiz Erbakan Hocamız Kıbrıs Barış hareketinin emrini vererek orada ki zulümleri sonlandırdı. Peki, AKP Hükümeti ne yaptı? Geçen sene ki Mavi Marmara’nın hesabını İsrail’e sorabildi mi? Biz savaş açsın demiyoruz ama gereken neyse yapılsın istiyoruz. İlk önce dediler ki Özür dileyeceğiz aradan bir yıl geçti hala özür yok! Tazminat ödeyeceğiz dediler hala tazminat yok. Bunlar ancak şov yapmasını biliyorlar” dedi.
 
KONYA BELEDİYESİNİ BORÇSUZ DEVRETTİK ŞİMDİ BORÇ BATAĞINDA
 
Konya Eski Belediye Başkanı ve Konya Milletvekili adayı Mustafa Özakafa, Belediye başkanı olduğu dönemlerde Konya Belediyesinin kuruş borcu olmazken şimdi borç batağında bir belediye haline geldiğini söyledi. İller Bankasının yerini bile bilmeyiz derken şimdi ki anlayış iller bankasından hiç ayrılmıyor bile dedi.
Özkafa ; “ Bizim dönemimizde Konya’da yüzlerce konut yaptık üzerine faiz koymadan kar koymadan Vatandaşlarımıza sattık bugün kü fiyatı ile 20-30 bin tl civarında ev verdik. Peki, Başbakan ne yapıyor çıkarmış bir TOKİ diye onunla övünüyor biz 20-30 bin tl’ye büyük konutlar satarken bunlar 100 bin tl’ye kutu gibi evleri konut diye vatandaşlara satıyorlar. O Dönemlerde Konya Belediye’sinin Kuruş borcu yoktu, hatta Hükümete IMF’den borç alma biz verelim dedik, biz hiç İller bankasından borç almadık hatta İller Bankası Genel Müdürlüğünün binası Ankara’da mıymış neymiş valla biz yerini bile bilmeyiz çünkü hiç gitmedik şükürler olsun, ama şimdi dönüp baktığınızda borçsuz bir belediyeyi borçlu bir belediye haline getirmişler ve İller bankasından hiç çıkmaz hale gelmişler.” dedi.