Murat Öztürk’ün İl Başkanı olması teşkilata moral kazandırdı.

Murat Öztürk’ün İl Başkanı olması teşkilata moral kazandırdı.
Dün Gece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla AK Parti Karaman il Başkanı olan Av. Murat Öztürk’ün gelmesiyle teşkilatta heyecan artmaya başladı.
Geçtiğimiz sene şubat ayında Merkez İlçe Başkanlığından ayrılan Av. Murat Öztürk dün gece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Karaman İl Başkanlığına atandı.
 
Av. Murat Öztürk’ün İl Başkanı olmasıyla bugün yüzlerce teşkilat mensubu parti binasına gelerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 
Karamaninsesi.com Genel Yayın yönetmen Hüseyin Ölger, Haber70.com sahibi Aziz Gür ve İl Genel Meclis üyesi Mustafa Yangöz Murat Öztürk’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.
 
AK Parti İl Başkanı Av. Murat Öztürk ziyaretlerden dolayı teşekkür ederek; “ Mustafa Yangöz, Aziz Gür abimiz ve Hüseyin Ölger kardeşime ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah Karaman’da bütün STK üyeleri olsun Gazeteci arkadaşlarımız olsun hep birlikte şehrimiz için çalışacağız. Bu vesile ile bugün bizleri ziyarete gelip hayırlı olsun temennisinde bulunan bütün teşkilat mensubu arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.” Dedi.