MHPLİ ŞANDIR KARAMANA GELİYOR

MHPLİ ŞANDIR KARAMANA GELİYOR
Grup Başkan Vekili. Mersin Millet Vekili Sayın Mehmet ŞANDIRilçelerde çalışma yapmak üzere Karamana geliyor.
MHP’nin ağır toplarından grup başkan vekili Mehmet Şandır seçim çalışmaları için kolları sıvayarak Karaman’nın Ermenek, Güneyyurt, Başyayla ve Sarıveliler’de siyasi çalışmalar yapacak.
 
MHP Karaman İl Teşkilatından yapılan açıklamada Şunlar söylendi; “
Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların, işsizliğin hat safhaya ulaştığı, esnafın, çiftçinin, memurun, işçinin ,emeklinin problemlerinin çözümsüz hale geldiği; üniversitelerimiz de kaos ortamının milletimizi tedirgin ettiği ,sekiz yıllık AKP iktidar döneminde atalarımızın büyük mücadele ederek sınırlarının belirlendiği vatan topraklarının bölünmeyle karşı karşıya kaldığı, güvenlik probleminin ülkemizin her köşesine yayıldığı bir süreci yaşıyoruz. Bu problemleri ortadan kaldırmak için AKP den kurtulmak gerekiyor. Bunun için 2011 yılında yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Milletimizin teveccühü ile tek başına iktidar olması gerekmektedir.
 
Bu çerçeve dahilinde Karaman Teşkilatları olarak bizlerde hemşerilerimiz le millet ve devlet bekası için güç biriliği yapıyoruz. Seçim çalışmalarına teşkilatlarımızın bütün mensuplarıyla birlikte milletimizin hak ettiği müreffeh ve huzur içerisinde yaşayabileceği Milliyetçi Hareket Partisi iktidarına yürüyoruz. Bayrak vatan ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü gönlünde hisseden bütün hemşerilerimizi MHP ye oy vermeye ve  bu güç birliğine davet ediyoruz. Halkımıza bu gerçekleri bire bir anlatmak için Gurup Başkan vekilimiz Mehmet Şandır’ bey ilçe ve beldelerimizde Karaman Teşkilatı ile birlikte çalışmalar yapacaktır.”