MHPʹLİ DİDİNMEZ PARTİLİLERLE BULUŞTU

MHPʹLİ DİDİNMEZ PARTİLİLERLE BULUŞTU
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili, MYK Üyesi Bülent Didinmez, Karamanda partililerle buluştu.
Seçim gezilerini sürdüren MHP’de Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, MHP Karaman İl Başkanlığı binasında basın açıklamasında bulundu. Toplantıya, MHP Karaman Milletvekili Hasan Çalış, MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu ile partililer de hazır bulundu.
            12 Haziran’da yapılacak genel seçimler için partilerinin adaylarını belirleme sürecinde, teşkilat yapısına önem verdiklerini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez; “MHP, partimizin, vatandaşın benimsediği kişileri olmasına imkan sağlayacak metot yöntemi ile aday belirlemede hareket edecektir.”dedi.
            “CHP’NİN BEDELLİ ASKERLİK ÖNERİSİ ŞIK VE SAMİMİ DEĞİL”
            MHP’li Didinmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bedelli askerlik gündemine ilişkin öneri ve değerlendirmesini de; “Seçim öncesi yapılan bu açıklamaları MHP olarak samimi ve şık bulmuyoruz.”dedi.
            Ak Parti’nin 8.5 yıllık iktidar sürecini de değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez;
            “AKP’nin 8.5 yıldır ülkeye verdiği hasar ve tahribat oranı yükseldi. 8.5 yıl önce tek başına iktidar olan AKP, o zaman söylemiş oldukları hususlarla bugün var olanların kıyas edilmesinde ifade ettiklerinin ötesi ile karşı karşıyayız. 2002’de AKP’den milletin çözüm bekleyen sorunlarının bugün çözülebildiğini ifade etmek için örnek gösterecek bir husus var mı soruyoruz.?.
            80 yıllık Cumhuriyet tarihinde yaptıklarını, kibir, böbürlenme, büyüklenme taslayan AKP, 1 şeyde başarılı oldu. Seviyesizlik, ölçüsüzlük, hürmet yerine saygısızlığı, kendi anlayış ve kimliğine kazandırdı. “Ben, ben, ben. Benden başkaları yok olmalı” anlayışını sürdürdüler. Suç ve suçlular kollandı. Ama kamu vicdanında aklanmadılar. 12 Haziran’da bu tescillenecektir. Her gecenin sabahı, her yolun bir sonu vardır. Yalan üzerine bina olmaz. Aldatma, kandırma siyasetine müsaade etmeyeceğiz. Bu anlayışla seçimlere hazırlanacağız. Milletin huzuruna çıkacağız.”dedi.
            MHP Genel Başkan Yardımcısı Bilent Didinmez, daha sonra ziyarete gelen Karaman Esnaf Odalar Birliği Başkan ve yönetimin sorunlarını dinledi.