MHPDEN HABER SİTEMİZE ZİYARET

MHPDEN HABER SİTEMİZE ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili adayı Dr. Hasan Çalış ve İl Başkanı İsmet Hilmi Hatipoğlu karamaninsesi.comu ziyaret etti.
MHP Milletvekili adayı Dr. Hasan Çalış ve İl Başkanı İsmet Hatipoğlu yaptığı ziyarette çalışmalarımızda başarılar diledi.
Karaman Milletvekili Dr. Hasan Çalış haber sitemizi Ankara’dan beğenerek ziyaret ettiğini belirterek çalışmalarımızda başarılar diledi. Çalış; “Basının tarafsız olması her siyasi partinin isteği olmalıdır. İktidar veya Ana muhalefet yanlısı bir medya halkımızı yanıltabilir. Bu noktada karamaninsesi.com’a teşekkür ediyoruz. Yeri geldiğinde hükümetin ve muhalefetin yanlışlarını dile getiriyor yeri geldiğinde eleştirebiliyor onun için çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.
 
Hasan Çalış sözlerine şöyle devam etti; “Milliyetçi Hareket Partisi hakkında bazı medya kuruluşları baraj sıkıntısı olduğunu iddia ederek sözde anketler yayınlıyorlar. Herkes görecek ki Milliyetçi Hareket Partisi’nin oy açısından artısı olur ama eksi si olmaz. Ülkemizin birliği hiç bu kadar tehlike içerisine girmedi. Hükümetin yanlış politikaları yüzünden ülkemizde senlik benlik anlayışı başlamıştır. Aziz Milletimiz yıllar boyunca kardeş gibi yaşamış ve bu topraklarda beraber mücadele etmiştir. Türkiye’nin Kürt sorunu gibi bir sorun değil esas olan bir PKK Terör örgütü sorunu vardır. Son yıllarda onlara verilen tavizler yüzünden Doğunun bir çok yerinde halk ile polis güçleri karşı karşıya gelmektedir.” Dedi.
 
MHP nin uygulayacağı Ekonomik Politikal sonucunda halkımızın buhran içerisinde yaşamaktan kurtaracaklarını söyleyen Hasan Çalış “ Bunun için Hilal Kart adında bir vaadimiz var. Bu kart ile Fakir vatandaşlarımız istediği bakkaldan alış veriş yapabilecekler. Büyük AVM’ler karşısında ezilen esnafımızı da bu sayede sıkıntılardan kurtaracağız.” Dedi.
 
MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Çalışmalarımızda başarılar dileyerek Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidarı için bütün vatansever vatandaşlarımızın tek vücut halinde çalışması gerektiğini söyledi.  
 
 
Karaman Milletvekili Hasan Çalış ve İl Başkanı İsmet Hatipoğlu’nun ziyaretinden memnun kaldıklarını söyleyen Hüseyin Ölger, Ülkemiz ve Milletimiz için yıllarca mücadele eden Ülkücü hareketin ve onun Siyasi temsilcisi Milliyetçi Hareket Partisi’nin halkımız tarafından destekleneceğine inandığını belirterek Hayırlı olan kimse o kişilerin ülkemizi yönetmesini temenni ettiklerini belirtti.