MHPʹDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHPʹDEN GÖVDE GÖSTERİSİ
Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı Dün Akşam Birlik ve Beraberlik Toplantısı düzenledi.
300 kişilik katılımla yapılan MHP Karaman il ve ilçe ocak teşkilatının otogar düğün salonunda birlik beraberlik ve ses ver Karaman tek başına iktidara yürüyüş konulu yemekli toplantı düzenledi.
 
Yemekten sonra Ankara’dan Katılan İbrahim DEDEOĞLU ülkenin bugünkü durumunun çok zor durumda olduğunu ülkücü hareketin bu seçimlerde mutlaka iktidar olmasını bizim bir birimize daha çok ihtiyacımızın olduğunu vurguladı,
Milliyetçi Hareket Partisi Karaman il komisyonu Teşkilatı tarafından düzenlenen “ Birlik beraberlik ve tek başına iktidara yürüyüş” programında duygunu anlar yaşandı.
 
Oldukça kalabalık bir katılımın olduğu geceye, karaman Milletvekili Hasan Çalış, MHP Milletvekili adayı Hamza Koçak, Geçmiş dönem Milletvekilleri, MHP İl yöneticileri, ilçe Ocak yöneticileri, Kadın kolları Başkanları, Geçmiş dönemlerde görev almış yöneticiler, kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Kazım Karabekir den Bayram Özkan Sakarya Şirini okudu Zaman zaman duygusal anların yaşandığı gece de gece gündüz çalışma sözü verildi.
 
Büyük Bir hatip kadrosu kuran MHP Teşkilatı seçim boyunca bütün ilçe ve köylerde karargahlar kurarak Karaman’da en büyük Parti olarak çıkma hedefi koydu.
 
ÇALIŞ, “ÜLKEDE HUZUR BIRAKMADILAR”
 
MHP Karaman Milletvekili Op. Dr. Hasan Çalış, iktidar partisi tarafından şımartılan bölücülerin hemen hemen her gün ülkemizin bir köşesinde çeşitli bahanelerle olay çıkardığını belirtti. Çalış, iktidarın olaylar karşısında seyirci kalmasını da eleştirdi.
 
Seçim gezilerini sürdüren Karaman Milletvekili Op. Dr. Hasan Çalış, MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu ile birlikte Kızık, Salur, Ekinözü, Beydilli, Osmaniye, Hamidiye, Göstepe, Karacaören, Eğilmez, Çoğlu, Burunoba, Boyalıtepe, Ağılönü, Yeşildere, Taşkale ve Kayaönü Köylerini ziyaret etti.
 
Karaman Milletvekili Hasan Çalış, gezileri sırasında yaptığı konuşmada iktidar partisinin yanlış politikası sonucunda gelinen noktanın hiç de iç açıcı olmadığını ifade etti. Çalış, “Köylere gidiyoruz. Köylü perişan, Çarşıya gidiyoruz. Esnaf perişan. Resmi kurumlara gidiyoruz. Memur perişan. İşçi perişan. Evlere gidiyoruz. Emekli perişan. Vatandaş perişan. Sokaklara çıkıyoruz. Sokaklarda olaylar. Kısacası dokuz yılda ülkede huzur bırakmadılar.” dedi.
 
Vatandaşların, bu iktidardan iş-aş ve huzur istediğine de işaret eden Karaman Milletvekili Çalış, “Dokuz yıl boyunca yurtdışında ülke ülke gezerek, neredeyse turistik gezi yapanlar, seçimlere bir ay kala gelmişler, vatandaştan oy istiyorlar. Hangi yüzle vatandaştan oy istiyorsunuz? Karaman’a ve Karaman’ın köylerine doğru dürüst hizmet mi getirdiniz? Köylü sizin döneminizde ithal kurban kesmedi mi? Keçisini koyununu yok pahasına satmadı mı? Elmalar ilk defa sizin döneminizde kak yapılmadı mı?  Esnaf sizin döneminizde kepenk kapatmadı mı? Çiftçi sizin döneminizde icralık olmadı mı? İşçi, memur ve emekli sizin döneminizde kredi kartlarına batmadı mı? Yoksulluk, işsizlik sizin döneminizde artmadı mı?” şeklinde konuştu.
 
Karaman Milletvekili Hasan Çalış, iktidarları döneminde yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Çalış, işsizliği kademeli olarak ortadan kaldıracaklarını hatırlatarak, esnafa rahat nefes aldıracaklarını bildirdi. İşçi, memur ve emeklinin maaşlarını iyileştireceklerine de dikkat çeken Çalış, toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışma yapacaklarını ve köylünün emeğinin karşılığını alacağını kaydetti.