MHP TEŞKİLATINDAN ONUR HASTANESİNE ZİYARET

MHP TEŞKİLATINDAN ONUR HASTANESİNE ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi Konya Teşkilatı, Karaman İl Başkanı ve Teşkilat üyeleri Onur Hastanesini ziyaret etti.
Karaman’da hizmete başlayan Özel Onur Hastanesine hayırlı olsun ziyaretleri başladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Konya ve Karaman teşkilatından yoğun bir ziyaret gerçekleşti. Hayırlı olsun dileklerini sunan MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hilmi Hatipoğlu Hastane yönetimine verilen hizmetten dolayı teşekkürlerini sundu. Hatipoğlu; “ Karaman yıllardır böyle bir hastanenin özlemi içerisindeydi. Bu güzel hizmeti Karaman’a sundukları için hastanenin kurucularına şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Karaman’lıların Onur Hastanesine yoğun ilgi göstereceğine inanıyorum. Gerek alanlarında uzman doktorları gerekse Hastanenin kaliteli hizmeti burayı ilgi odağı haline getirecektir.” dedi.
 
MHP teşkilatına ziyaretlerinde dolayı teşekkür eden Hastane Başhekimi Uz. Dr. Değer Kaya şunları söyledi “Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum, Siyasi Partiler halkına hizmet etmek için çalışırlar bizlerde aynı sorumluluğu kendimizde hissediyoruz. Karaman halkına hizmetin en güzelini yapacağımıza inanıyorum. Özel hastane özel hizmet ister, bu hizmeti görmek her vatandaşımızın hakkıdır.  Pazartesi günü itibariyle Ssk, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı (SGK) üyelerine hizmet vermeye başladık üç gün içerisinde yoğun ilgi görmemiz bizleri çok sevindiriyor.
Hastanemiz 17 branşta 17 doktoruyla Amerika ve İngiltere’de görevler yapmış Profesöründen Uzmanına kadar geniş alanda hizmet vermektedir.” Dedi.