MHP Milletvekili Çalış, KASİADı ziyaret etti

MHP Milletvekili Çalış, KASİADı ziyaret etti
Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili Hasan Çalış, Karaman Aktif Sanayicileri İş Adamları Derneğini (KASİAD) ziyaret etti.
12 Eylül’de yapılacak referandum öncesi Karaman’a bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiklerini belirten Çalış, partisinin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Merkez İlçe Başkanı Orhan Yılmaz ve yönetim kurulu ile birlikte Karaman’da ve ilçelerde halkla birlikte olduklarını sözlerine ekleyen Çalış “Bulundukları bölgenin her anlamda canlanması için Ankara’da değişik çalışmalar yapıyoruz.” dedi.
 
KASİAD Başkanı Sami Akdağ: Karaman’da ekonomiyi canlandırmak istiyoruz
Yaptığımız etkinliklerin amacı sosyal ve ticari hayata katkı sağlamak
KASİAD Başkanı Sami Akdağ da yaptığı konuşmada dernek olarak yapılan tüm etkinliklerde amaçlarının sosyal ve ticari hayata katkıda bulunmak olduğunu dile getirerek, gerek iş istihdamı noktasında gerek ihracat noktasında hedeflerin yakalanmasını arzu ettiklerini belirtti. Bu konuda değişik kurumlarla sık sık bir araya geldiklerini belirten Akdağ, Avrupa Birliği projeleri hazırladıklarını, Mevlana Kalkınma Ajansı ile de uyumlu bir şekilde diyalog halinde olduklarını sözlerine ekledi. Oluşturdukları bilgi bankası ile Karaman’a yatırım yapacak iş adamlarına ve sanayicilere yardımcı olduklarını ifade eden Akdağ, yurt içi ve yurt dışı gezilerle de gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi.