MHP KARAMAN ADAYLARINI TANITTI

MHP KARAMAN ADAYLARINI TANITTI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman Milletvekili adaylarını tanıttı.
Polisevinde düzenlenen aday tanıtım törenine MHP Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, mevcut Karaman Milletvekili ve 1. sıra adayı Dr. Hasan Çalış ile ikinci sıra adayı Hamza Koçak ve partililer katıldı. Aday tanıtımında konuşan İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, parti olarak 12 Haziran’da yapılacak genel seçimler için çalışmalara hız verdiklerini söyledi.
2011 seçim beyannamelerini hazırladıklarını belirten Hatipoğlu, “Hilal Kart” uygulaması ile yoksulun problemlerine çare olacaklarını belirterek, ”Kendi yağıyla kavrulan tüm esnaflarımıza çare olacak. Hilal Kart, projesini inşallah iktidara geldiğimizde uygulayacağız. Bu kart sayesinde yoksul ailelerimiz bulundukları mahallelerde küçük esnaflardan alışverişlerini yapacak. Hilal Kart, büyük marketler ve alışveriş merkezlerinde geçerli olmayacak. Ayrıca bu kart, evin annelerine verilecek dedi.
 
 
Çiftçilerden ise mazot ve elektrik harcamalarında KDV ve ÖTV vergileri alınmayacaklarını ifade eden Hatipoğlu, işsizinden, işadamına kadar bu seçim beyannamesi lider ülke Türkiye yolunda önemli bir adımı atacaktır. Bunun için de MHP olarak bütçemiz belirlenmiştir. 72 Milyar TL’dir. Kaynak şahıslar değil, devletin ta kendisidir dedi.
İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, seçim sürecine ilişkin değerlendirmesinde de, Tarih kenti Karaman’da yaşıyoruz. Asılar önce, Karamanoğlu Mehmetbey’in Fermanı ile yaygınlaşan Türkçenin Başkentinde yaşıyoruz. Şimdilerde ise ikinci dil tartışmaları var. MHP olarak bir tek çakıl taşını bile feda ettirmeyiz. Anayasa değişikliği diyenlere de cevap vereceğiz. MHP olarak tecrübeli kadromuzla seçimlere güçlü hazırlanıyoruz. Biz MHP olarak bunun cevabını da sandıkta vereceğiz. Türk Milletinin teveccühü ile iktidara gelecek ve MHP Karaman Teşkilatı olarak adaylarımızı da parlamentoya göndereceğiz diye konuştu.
Hatipoğlu, konuşmasının sonunda ise Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin Mayıs ayı içerisinde Karaman’a geleceğini sözlerine ekledi.
MHP Karaman Milletvekili adayları Dr. Hasan Çalış ile Hamza Koçak ‘da yaptıkları konuşmada, AK Partinin icraatları ile CHP’nin tutumunu eleştirdiler.