MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARAMANʹDA

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARAMANʹDA
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Karamana geldi.
Milletvekili Hasan Çalış ile birlikte Ankara’dan Karaman’a gelen MHP’li Çobanoğlu’nu partililer Karaman girişi Polisevi civarında karşıladı.
Karşılama törenine,  Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Merkez ilçe Başkanı Oktay Yılmaz, MHP il ilçe yönetim kurulu üyeleri, Karaman ülkü ocakları Başkanı Ramazan Erkabaktepe, Kazım Karabekir Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı ve partililer katıldı. MHP Genel başkan yardımcısı Metin Çobanoğlu, Karaman Milletvekili Hasan Çalış, MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu ve teşkilat üyeleri ile birlikte karşılama töreninden önce Kâzımkarabekir ilçesinde esnafın sorunlarını dinledi. Çobanoğlu gündemde olan esnaf sorunlarına ilişkin kanun, yönetmelikler ve gelişmelerin sıkım takipçisi olduklarını belirterek,  esnaf sorunlarını her zaman için meclise taşımaya devam edeceklerini söyledi.
Kâzımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Sarı’yı da makamında ziyaret eden
Çobanoğlu, daha sonra beraberindekilerle birlikte il merkezde muhtarlar odası, odalar birliği ve TSO’yu ziyaret edeceği öğrenildi.