Mevlüt Akgün Muhalefete Çattı

Mevlüt Akgün Muhalefete Çattı
AKP Karaman milletvekili adayı Mevlüt Akgün, Muhalefet çatarak "Övündükleri İşler, Yaptıklarımızın Zekatı Olmaz" dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Mevlüt Akgün, CHP ve MHPʹ yi kastederek " Onların Övündükleri İşleri, Bizim Yaptıklarımızın Zekatı bile Olmaz" dedi.
 
Seçim çalışmaları için Yollarbaşında bulunan Ak Parti Milletvekili adayı Mevlüt Akgün, Vatandaşlara muhlefeti eleştirerek Ak Partiʹnin icraatlarından bahsetti.
 
Mevlüt Akgün Konuşmasında "Bakınız bu yaptığımız yollara, ne canlar aldı bu yollar. Bolu dağı tüneli 6 Cumhurbaşkanı 8 Hükümet gördü, onuda biz yaptık. Ferhat olup dağları deldik. Sağlıkta da önemli düzenlemeler yaptık, 18 yaş altı tüm çocuklarımızı devlet sigortalıyor. Yatalak ana babası olanlara devlet baaş veriyor. Birileri gelmiş iki okul yapmış bizim yaptıklarımızın zekatı olamaz. Karamanʹın 50 yıllık hayali olan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesini biz kurduk" dedi.
 
Akgün: Amaç Eser Bırakmak

Toplantıda konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün: Parti olarak siyasette tek hedefimiz milletimize hizmet ederek hayırla yadedilmektir. Şairin dediği gibi gök kubbede hoş bir seda bırakmak, hedefimiz eser bırakmak, milletimizin refahına hizmet etmektir.

Yola çıkarken merhum Adnan Menderesin "Yeter Söz Milletin" demiştik şimdi sözde milletin kararda milletin diyoruz. İktidarımız döneminde milletin iradesini yere düşürmedik. Bizim varlık gayemiz size hizmet etmek. Yıllardır korkmadan çetelerle yasa dışı ötgütlerle mücadele ediyoruz.

Bakınız sizler Yollarbaşılısınız. Gurbetçileriniz çok. Sorun onlara artık Türkiye ile gurur duymuyorlarmı. 

Dışa Bağımlı Ülkeden Dışa Yardım Eden Ülke Olduk

Nereden nereye. Akşam zengin yatıp sabah iflasla uyanıyorduk. AK Partinin bu ülkeye kazandırdığı en büyük kazanım güven ve istikrardır. Bizim devraldığımız Türkiye dışa muhtaç bir Türkiye idi. Şimdi ise dışarıya yardım eden bir Türkiye var. Bakınız Avrupa hala krizde, düne kadar bize örnek gösterilen ülkeler zor durumda. avrupada bankalar batıyor. İşte bu ortamda Türkiye kendi dinamikleri ile krizi atlattı. İşte AK Partiʹnin farkı bu. 10 yıl evvel elini dışa açmış bir ülkeden dışa yardım eden bir ülke olduk.