MEVLÜT AKGÜN HASTANLERİ TEK TEK DOLAŞTI

MEVLÜT AKGÜN HASTANLERİ TEK TEK DOLAŞTI
Milletvekili Akgün Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesinde Hasta ve Personel Ziyaretleri Gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen ziyaretlere Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Genel Meclis Üyesi Adem Kapar ve partililer katıldı. Öncelikle Karaman Devlet Hastanesine yapılan ziyarette Başhekim Hasan Arıcı ile bir araya gelen Akgün ve ziyaret heyeti, Hastanenin çalışmaları ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi aldı. Yapılmakta olan 300 yataklı Hastanenin Karamanʹın Sağlıktaki gelişimi açısından çok önemli olduğu karşılıklı olarak vurgulandı. Daha sonra hasta ziyaretlerine geçen Akgün ve ziyaret heyeti hastaların rahatsızlıklarını tek tek dinledi. Hastaların ne gibi sıkıntılarla karşılaştığını soran Akgünʹün genel memnuniyet karşısında mutlu olduğu gözlendi.
 
Daha sonra Ağız ve Diş Sağlığı Merkeziʹne geçen ziyaret heyeti Burada da ilk olarak Başhekim Uğur Demirel ve İdarecilerden merkezin çalışmaları ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Merkezin çalışmalarını beğenen Akgün; Ağız ve Diş Sağlığıʹnın giderek halkımız tarafından daha da önemsendiğini belirterek, Merkezin genel sıkıntısının kullanım alanı olarak dar olması olduğu dile getirdi. Bu sıkıntının da Yeni Devlet Hastanesi inşaatının tamamlanmasından sonra şu anda ki üç hastanenin birleşeceğini ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin, şu anki Devlet Hastanesi ek binası olarak kullanılan eski 82. Yıl Devlet Hastanesi olarak bilinen binaya taşınacağını ve bu sorununda bu şekilde çözüleceğini belirtti.
Başhekim Demirel ise; yapılan ziyaretin kendilerini motive ettiğini ve Milletvekili Akgünʹün Sağlık Bakanlığı nezdinde kendilerine büyük destek verdiğini belirterek teşekkür etti.
 
Akgün Ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; "Vatandaşı dinleyip sorunlarını öğrendiğimiz gibi, kamu görevlilerini de ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alıyor ve varsa sorunları hakkında bilgi sahibi oluyor ve Bize aktarılan sorunları Ankaraʹda Bakanlık düzeyinde takip ederek çözmeye çalışıyoruz Hastanelerimiz verilen hizmet kalitesi açısından büyük merkezleri aratmayacak hale gelmiş durumda. Bu da bizi mutlu ediyor. Ayrıca 300 yataklı yeni hastanemiz bittiği zaman tüm birimlerin bir arada toplanacağı ve daha teknolojik imkanlardan yararlanılacak bir hastaneye kavuşacağımızı düşünüyoruz" dedi.