Lütfi Elvan Avrupa Parlamentosunda

Lütfi Elvan Avrupa Parlamentosunda
Lütfi Elvan, Avrupa Parlamentosunda Siyonist İsrail Devletinin yaptığı saldırının sonuçlarını anlatacak.
Karaman Milletvekili ve Türkiye- AB Karma Parlamento Eşbaşkanı Lütfi ELVAN, yaşanan son olaylar ve gelişen süreçte Türkiye Hükümetinin izlediği Politikaları ve Gazze Konusundaki haklılığımızı anlatmak üzere Avrupa Parlamentosu’nda bir dizi görüşme yapmak için hafta başından beri AP Başkentinde bulunuyor.
 
Lütfi Elvan, Gazze’ye yardım amaçlı giden Sivil bir gemiye yapılan saldırının ve neticesinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın haklarını savunmak ve Türkiye’nin haklılığını dile getirmek üzere Avrupa Parlamentosunda bulunacak.
 
Karaman Milletvekili Lütfi Elvan açıklamasında şunları söyledi;  “Bugünün dünyasında haklı olduğunuz konularda bile eğer haklılığınızı yeteri kadar anlatamaz ve bunu dünya kamuoyuna duyuramazsanız insanların size ve politikalarınıza yaklaşımı hiç de sizin beklentileriniz ışığında olmayacaktır. Bu amaçla Karma Parlamento Eş başkanı sıfatı ile ben ve bir grup Milletvekili arkadaşımız konuyla ilgili haklı gerekçe ve politikalarımızı anlatmak üzere Avrupa Parlamentosunda bulunmaktayız.
 
Burada anlatmaya çalıştığımız tezin ana teması İsrail’in Türkiye den yola çıkan çokuluslu sivil girişime yaptığı saldırı ve neticesinde ölen masum insanların durumu uluslar arası hukuk ve insan hakları açısından değerlendirilmeye tabi tutulması konusudur. Bu açılardan bakıldığında olay tam bir terör olayıdır. Hatta uluslar arası sularda yapılan bu saldırı bir yandan ülkelerin egemenlik haklarına bir saldırıdır.” Dedi.