Kerim Dereli, İlk Toplantısını Gençlerle Gerçekleştirdi.

Kerim Dereli, İlk Toplantısını Gençlerle Gerçekleştirdi.
Karaman Ak Parti Üniversite gençleri, AK Parti’nin yeni İl Başkanı Kerim Dereli ile bir araya geldi.

 Geçtiğimiz Hafta Kongreyi Kazanarak AK Parti Karaman İl Başkanı olan Kerim Dereli, ilk toplantısını gençlerle gerçekleştirdi. Kısaca “Uniak” olan AK Parti Gençlik kolları üniversite komisyonu Parti binasında yeni il başkanı Kerim Dereli ile birlikte tanışma toplantısında buluştular. Kerim Dereli ile birlikte Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer’inde katıldığı tanışma toplantısında gençler birde pasta sürprizi yaptılar. Pasta üzerinde ki mumu İl Başkanı Kerim Dereli ile Birlikte Üniversite Komisyon Başkanı Fatih Dur beraber söndürdüler.

Gençlerin düzenlediği toplantıdan çok memnun kaldığını belirten İl Başkanı Kerim Dereli, gençlere de birde nasihatlerde bulundu. Her Ülkenin geleceği yetişen gençliği olduğunu belirten Kerim Dereli şunları söyledi;  “ Hangi ülke olursa olsun gençliğine önem vermeyen bir millet asla ilerleyemez. Bizim sağlam temellerimiz siz gençlerimizdir. Hem Ekonomi hem de Sosyal alanda sıkıntılı olan bir dönemde bu asil Millet Ak Parti Kadrosunu tek başına iktidara getirdi. Özgürlüklerin kısıtlı olmayacağını defalarca söyledik ve altını çizdik. Yaklaşık 10 yıllık Ak Parti iktidarının attığı tohumlar sonunda gördük ki o tohumlar sağlam bir şekilde filizleniyor. 
Ak Parti hükümeti olarak herkes biliyor ki Eğitime çok önem veriyoruz. Neden? Çünkü Büyük bir Türkiye için sağlam temeller atılması gerekiyor. O sağlam temeller ise siz gençlersiniz. AK Partimizin Gençlik kolları başkanı Sayın Selçuk Ankaralı ve Üniversite Komisyon başkanı Fatih Dur kardeşlerimize ayrıca siz gençlere Partim ve Karaman halkı adına teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.

İl Başkanı Kerim Dereli’nin katılımından büyük memnuniyet duyduklarını belirten Üniversite Komisyon Başkanı Fatih Dur, “ Sayın İl Başkanımız Kerim Dereli’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz. Bu tanışma toplantısı ile bundan sonra neler yapabiliriz onlarıda konuşacağız. Üniversite gençliği Sayın Başkanımızla birlikte bütün çalışmalarda üzerimize düşün görevleri yapacağız. Ayrıca biz gençlere verdiği önemden dolayı da büyük sevinç duyuyoruz. Sayın Başkanımızın başarıların altına imza atacağına da inancımız tamdır. 
Bu nokta da Sayın İl Başkanımız Kerim Dereli beye, Merkez ilçe Başkanımız Sayın Celalettin Güngörer beye ve Geçlik Kolları Başkanımız Sayın Selçuk Ankaralı’ya çalışmalarında başarılar diliyor Üniversite gençliği olarak teşekkür ediyoruz.” Dedi.