KASİAD, CHP il yönetimiyle kahvaltıda bir araya geldi

KASİAD, CHP il yönetimiyle kahvaltıda bir araya geldi
Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, Karaman Aktif Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (KASİAD) üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.
KASİAD’ın geleneksel hale getirdiği Cumartesi kahvaltısına CHP Karaman İl Başkan vekili Ahmet Ertuğrul ve CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı ile parti yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ertuğrul, programda yaptığı konuşmada siyasetin vatandaşa hizmet eksenli olmasının önemine dikkatleri çekerek memleketin problemlerinin çözümünde hassas olunması gerektiğini dile getirdi. Öfkeyi, şiddeti dindiren en iyi unsurun inanç olduğunu belirten Ertuğrul “ Ancak sabır ve hoşgörü ile vatandaşın sorunları çözülebilir. CHP iktidarı bunu başaracağımıza inanıyoruz.” dedi.
 
KASİAD Başkanı Sami Akdağ da konuşmasında il bürokratları, siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri ile cumartesi kahvaltılarında bir araya gelmeyi planladıklarını söyleyerek hedeflerinin görüş alışverişinde bulunma, iş adamlarının beklentilerini dile getirme ve Karaman’ın problemlerini ve çözüm yollarını değerlendirme olduğunu belirtti. Bu tür programların aynı zamanda hem misafirleri açısından hem de iş adamları açısından farklı bir ufuk turu şeklinde geçtiğini dile getiren Akdağ, KASİAD olarak Karaman’da amaçlarının bölgenin ekonomik anlamda kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu, yurt içi ve yurt dışında değişik geziler düzenlediklerini, farklı programlara mutlaka katıldıklarını söyledi. KASİAD’ın değişik programlarla Karaman’a ve bulunduğu bölgeye artı katkı yapmaya çalışan bir dernek olduğunu ifade eden Akdağ “KASİAD, Karaman ve Türkiye sorunlarına duyarlı, sosyal sorumluluk bilinci yüksek iş adamlarını ve sanayicilerini, ülkemizin değişken yapılı ve dinamik ekonomisinde kendini geliştirebilmesini ve dış pazarlara açılabilmesini sağlamak üzere kuruldu. Anadolu Sanayici ve İş adamları Federasyonuʹna kısa adı ANSİFEDʹe, ayrıca ulusal ve uluslararası deneyim ve üne sahip TUSKONʹa da üye oldu. Beş kıtada örgütlenmiş ofislerini açmış olan TUSKONʹun yerelde temsilcisi ve kapısı olduk.” dedi.