Karaman'da Gençlik Haftası Töreni: Sporcular ve Yetkililer Katıldı, Etkinlikler Devam Ediyor

Karaman'da Gençlik Haftası Töreni: Sporcular ve Yetkililer Katıldı, Etkinlikler Devam Ediyor
Gençlik Haftası törenine İl Müdürü, Gençlik Hizmetleri Müdürü, antrenörler, sporcular ve diğer ilgililer katıldı. Müsabakalar ve etkinlikler devam edecek.

Türkiye genelinde her yıl 15-21 Mayıs arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Cumhuriyet Meydanı’nda bir tören düzenledi.

Tören, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, Gençlik Hizmetleri Müdürü Cavit Bardak, Yurt Hizmetleri Müdürü Ahmet Sühan Karaca, Şube Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürü, Yurt Müdürleri, Gençlik Merkezi personeli, antrenörler ve sporcular katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği Gençlik Haftası kutlamaları, atletizm, bisiklet, bocce, dart, floor curling, bilardo, masa tenisi, badminton, satranç ve yüzme gibi branşlarda düzenlenecek müsabakalarla ve Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.