KARAMAN VE İLÇELERİNDE DOKTOR AÇIKLARI KAPATILIYOR

KARAMAN VE İLÇELERİNDE DOKTOR AÇIKLARI KAPATILIYOR
Karaman ve Ermenek Devlet Hastaneleri ile Sarıveliler İlçe Hastanelerine yeni doktor tayini yapıldı.
Karaman ve Ermenek Devlet Hastaneleri ile Sarıveliler İlçe Hastanelerinin doktor açıkları giderilmeye devam ediliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milletvekilimiz Sn. Lütfi ELVAN;
 
“Bilindiği üzere 2009 yılı Aralık ayında Karaman Devlet Hastanesi ve Ermenek Devlet Hastanelerine Genel Cerrahi Uzmanları atanmıştı.
 
30. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası için;   Karaman Devlet Hastanesi için 1 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı, 1 Nöroloji Uzmanı, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 1 Üroloji Uzmanı; Ermenek Devlet Hastanesi için 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 1 Anestesiyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Kadrosu ile Sarıveliler İlçe Hastanesine 1 Aile Hekimi kadrosu tahsis edilmiştir. Bu kadrolara 08/01/2010 tarihinde yapılacak kura çekimi ile atama yapılacaktır.
 
Ocak Dönemi Atamaları 2010 Ocak Dönem Tayinleri için ise; Karaman Devlet Hastanesi’ne 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 İç Hastalıkları Uzmanı, Ermenek Devlet Hastanesi için 1 Kulak Burun Boğaz Uzmanı, Karaman Merkez 2 Nolu Toplum Sağlığı Merkezine 1 Halk Sağlığı Uzmanı atanacaktır.
 
Bu doktorların göreve başlamaları ile son bir ay içerisinde Karaman Devlet Hastanesine 9 Uzman Hekim, Ermenek Devlet Hastanesine ise 6 Uzman Doktor ataması yapılmış ve İlimizin Uzman doktor açığı bir hayli giderilmiştir. Yeni atanan doktorların ilimize hayırlı olmasını dilerim. ” dedi.