KARAMAN ÜLKÜ OCAKLARINDAN BAŞBAKANA TEPKİ

KARAMAN ÜLKÜ OCAKLARINDAN BAŞBAKANA TEPKİ
Başbakan Erdoğanın Gurup toploantısında ağlamasına Ülkü Ocaklarından Timsah gözyaşları olarak değerlendirildi.
Karaman Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Erkabaktepe, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 Eylül’de asılan bir öğrencinin mektubunu okuduğunda ağlamasını Politik malzeme yaptığını belirterek, Başbakan “Timsah Gözyaşları” döküyor dedi.
 
Hakkari ve Van’da güvenlik güçlerimizi hedef alan hain terör saldırıları sonucunda 7 askerimiz şehit düşmüş, 16 askerimiz de yaralanmıştı. Şehitlermize Allah’tan Rahmet Yaralılara Acil şiflar dileyen Ramazan Erkabaktepe’nin açıklaması ağılık olarak Referandum ve gelişen olaylar üzerine oldu.
 
Karaman Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Erkabaktepe; “Başbakan Erdoğan Bir zamanlar Ülkücülere faşist, eli kanlı, mafya bozuntusu diyordu ama şimdi Ülkücü Şehitleri Politik malzeme yaparak siyasi çıkar sağlamaktadır.  İnce düşünceden uzak, timsah gözyaşlarıyla, şehitlerimizin ailelerine yazdıkları duygu dolu metinleri kullanarak, Ülkücülerin referandumda ‘evet’ demesini istemek riyakar, istismarcı siyasetin zirve noktasıdır.” Dedi.
 
BAŞBAKAN ÖDÜLLÜ AKTÖR
 
Mustafa Pehlivanoğlu ve Hüseyin Karamahmutoğlu’nun isimleri, Erdoğan’ın söylemlerinde kullanabileceği sıradan isimler olmadığını belirten Ramazan Erkabaktepe, “Bu isimler, milletimizin karanlık dönemlerinde ‘umut ışığı’ gibi parlayan, varlıkları ve mücadeleleriyle tarihimize altın harflerle geçen kahramanlarımızın isimleridir. Erdoğan’ın bu kahramanları, ödüllü aktörleri aratmayacak bir oyunculuk başarısıyla politik malzeme haline getirmesi gayri ahlaki bir tutumdur.” Dedi.
 
Ülkü Ocakları Başkanı Sözlerine şu şekilde devam etti; “30 yıldır Ülkücü şehitlerimizin isimlerini ağızlarına almayan, onların şehitliklerini dahi tartışmaya açan, şehit ailelerini arayıp sormayan bu zihniyetin geliştirmiş olduğu söylemler, en hafif manasıyla “ahlaksızlıktır” !
 
Açılım adı altında, milletimizin aleyhinde bölücülük faaliyetleri yürütenlerle el sıkışan, onlarla yakın dostluklar ve ticari ortaklıklar kuranların ağızlarına Ülkücü şehitlerimizin isimleri yakışmamaktadır !
 
Başbakan’ın Milliyetçileri karalamak için sık sık dile getirdiği “şehitler, kan ve gözyaşı üzerinden nemalanıyorlar” söylemleri adeta AKP zihniyetini tarif etmektedir. Yapılan grup toplantısında sarf edilen sözler de bunu ayan beyan ortaya çıkarmıştır.
Öte yandan başta Kenan Evren olmak üzere, 12 Eylül 1980 darbesini yapanları birçok davette kapılarda karşılayan AKP, TBMM çatısı altında ‘darbecileri yargılayalım ve zaman aşımını ortadan kaldıralım” diyen MHP’nin önerisini kabul etmemiştir.
 
Yeni Anayasa paketi hakkında AKP ve Başbakan yalan söylemektedir !
 
Bu noktadan hareketle bir kez daha yinelemek istiyoruz; Erdoğan’ın Ülkücülere kabul ettirmek için uğraş verdiği Anayasa paketinde darbeciler yargılanamayacaklardır. Bunun yanı sıra Anayasa’da değiştirilmek istenen maddelerin AKP’nin gayri milli politikalarına hizmet ettiği açıktır !
Milletimizin gözünün içine baka baka yalan söylemekten çekinmeyenler, Ülkücü camianın oyuna muhtaç durumda tüm pişkinlikleriyle siyaset yapmaktadırlar.
Ülkücü şehitlerimizin, camiamızın istismar edilmesine göz yummamız mümkün değildir.
Başbakan girmiş olduğu bunalımdan bir an önce çıkmalı, ülkemizin gerçek meselelerini görmeli, Ülkücü Camia ile uğraşmaktan    SAKINMALIDIR !