KARAMAN SPOR TARİHİNDE BİR İLK

KARAMAN SPOR TARİHİNDE BİR İLK
Minikler Türkiye Şampiyonasında bayanlarda Gizem ÇÖĞÜRCÜ Türkiye 2. si oldu.
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, 7-10 Temmuz 2011 tarihinde Gürcistan’ın Tiflis şehrinde yapılan Yıldızlar Taekwando Avrupa Şampiyonası’nda 33 kiloda mücadele veren Selahattin Akbaş’ın Avrupa şampiyonu olmasının Karaman’ı sevince boğduğunu söyledi.
Gürcistan’da yapılan Yıldızlar Avrupa Taekwando Şampiyonası’nda ilimiz sporcularından Selehattin Akbaş Avrupa şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmıştır diyen İl Müdürü Ersöz, Akbaş, elde ettiği başarı ile ülkemizin gururu olmuştur. Diğer bir anlamda ise Karaman spor tarihimizde ilk defa Avrupa şampiyonu çıkarmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz dedi.  Gürcistan’da yapılan şampiyonada Akbaş’ın 5 müsabaka yaptığını ve 5 müsabakadan da galip ayrılarak Avrupa şampiyonu olduğunu belirten Ersöz, “Diğer bir taekwando sporcumuz Ayşegül Funda Alp’da bu yılın Ekim ayında Avrupa şampiyonasına katılacak. Bizler ondanda bir başarı bekliyoruz. Karamanspor tarihinin son yıllarda aldığı bu uluslararası başarılar gerçekten bizleri son derece memnun etmiştir. Öte yandan Karaman olarak atletizmde, judo da da önümüzdeki aylarda yapılacak Avrupa şampiyonalarına sporcu göndermenin büyük bir mutluluğu içindeyiz. Ben buradan taekvando sporcumuza ve antrönerine bu başarılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, yarın öğle saatlerinde Karaman’a gelmesi beklenen Avrupa Şampiyonu Selahattin Akbaş için bir karşılama töreninin düzenleneceğini de sözlerine ekledi.