Karaman İl Teşkilatı Olağanüstü Büyük Kongreye Hazırlanıyor

Karaman İl Teşkilatı Olağanüstü Büyük Kongreye Hazırlanıyor
Saadet Partisi Büyük Toplantı Düzneliyor.
Saadet Partisi Merkezi Olağanüstü Kongre çağrı heyeti tarafından görevlendirilen İl Sorumlusu Şaban Şahin yaptığı açıklamada 11 Temmuz tarihinde yapılan Kongrenin zamansız ve gereksiz olduğunu söyledi. Yapılan 4. Olağanüstü Kongre sonucunda Partide istenmeyen olaylar yaşandığını belirterek Parti yönetiminin yeniden kongre talebi Mahkeme tarafından da onaylanarak karar verildiğini söyledi.  
 
Bunun Adı Kayyum Değildir.
 
Numan Kurtulmuş ve Ekibinin Mahkeme kararına “Kayyum” demesini kabul etmediğini belirten Şaban Şahin, “Kayyum olması için Mahkemenin dışarıdan atayacağı kişiler tarafından Partinin yönetilmesi gerekir. Oysa Kongreye Götürecek olan kişiler Kendi Partimizin kurucularıdır. Ve asla Kayyum değil Olağan üstü Kongre Çağrı heyetidir.” Dedi.
 
 
17 Ekim’de Büyük Kongrenin Ankara da yapılacağını belirten Şaban Şahin şunları söyledi;  Büyük Kongre delegelerimizin talebi üzerine, mahkemesinin verdiği karar doğrultusunda 17 Ekim 2010 tarihinde yeniden Büyük Kongre yapılmasına karar verilmiştir.
            Karaman İl Teşkilatı olarak bizlerde birlik, beraberlik ve kardeşliğin yeniden tesis edileceği Büyük Kongreye hazırlık için canla başla çalışmalara başladık.
Bu amaçla Büyük Kongreye Hazırlık ve Genişletilmiş İl Divan Toplantımız 9 Ekim Cumartesi günü Akşam saat 20:00’ de GSRT toplantı salonunda icra edilecektir.
            Ankara Genel Merkez’de Tacettin Çetinkaya’nın katılacağı toplantıya İl, İlçe, Belde Teşkilatlarının tamamı, Büyük Kongre Delegeleri, İl Kadın ve Gençlik Kollarının tamamı, Milli Yönetim Kurulu üyeleri davet edilerek istişare ve hazırlık yapılacaktır.
            Büyük Kongre Karamanımızda yekvücut olarak büyük bir katılımın sağlanacak olup yapılacak olan toplantıların milletimize hayırlar getirilmesini temenni ediyorum.” Dedi.
 
 
Tarih : 9 Ekim Cumartesi
Saat: 20.00
Yer: GSRT Toplantı Salonu (Yeşilada Camii Karşısı)