KARAMAN GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK KADRO İLE ANLAŞTI

KARAMAN GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK KADRO İLE ANLAŞTI
BÖLGESEL Deplasmanlı Futbol Liginde Karamanı temsil edecek tek takım olma özelliği ile bu yıl Karaman Gençlerbirliği olarak mücadele verecek takım, teknik kadroya teslim edildi
Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi BESYO-Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu Bölüm Başkanı Doçent doc.Mehmet Ulukan Kırmızı Mavi ekibin başına getirildi. Yardımcı Antrenörlüğü ise Yardımcı Doçent Hasan Şahan ve Altyapı Antrenörlüğüne de Yardımcı Doçent Mustafa Yıldız ile yönetim el sıkıştı.
Karaman Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı Yusuf Ünalan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bu yıl takımı çalıştıracak teknik kadroyu yönetime tanıttı. Daha sonra 1 yıllığına anlaşma sağlayan Mehmet Ulukan ve yardımcıları sözleşmeyi imzaladı.
 
SEÇMELER YARIN BAŞLIYOR
Amatör Kümede şampiyonluğun ardından bu yıl deplasmanlı ligde zor maçlara çıkacak olan Karaman Gençlerbirliği, yaklaşan lig öncesi futbolcu seçmelerine de başlıyor.
Cuma günü Kemal Kaynaş Stadyumunda saat 17.00’de yapılacak olan seçmelerde mevcut futbolcular ve transfer gündeminde olan futbolcular ile görüşmeler yapılacak.
Kulüp Başkanı Yusuf Ünalan, seçmelere Karaman’ın gençlerini davet etti. Başkan Ünalan; “Haydi Gençler  Karaman’ın başarısı için kendinizi gösterin. Bu şehri, bu kenti temsil edecek tek takımız. Karaman’da futbolun daha iyi yerlere gelmesi adına öncelikle kendi içimizden futbolcularımızı keşfetmek istiyoruz. Bunun için haydi hep birlikte seçmelere…”diyerek genç futbolculara çağrıda bulundu.
 
GÖKKUŞAĞI SPOR TESİSLERİ TAHSİS EDİLECEK
Karaman Gençlerbirliği’ne Belediye’nin Gökkuşağı Spor Tesislerini tahsis edeceği öğrenildi. Yeni teknik kadro ve futbolculara burada ve Kemal Kaynaş Stadyumunda antrenman yaparak lig öncesi fizik kondüsyon açığını kapatma planları yaparken, Spor Tesisi Tahsisinin de Belediyenin bugünlerde resmi prosedürü uygulaması bekleniyor.
 
YÖNETİM KURULU
Karaman Gençlerbirliği Spor Kulübü Yeni Yönetimini de şekillendirmeye başladı.
Genç bir yönetim ile lige hazırlanan Karaman Gençlerbirliğinde Başkan Yusuf Ünalan yönetimde şu ana kadar olan isimleri açıkladı. 
Kulüp Başkanı             Yusuf ÜNALAN
Başkan Yardmcısı Durmuş Ali GENÇ
Genel Sekreter             Rafet NAS
Genel Sekreter Yardımcısı Cem SAĞDIÇ
Muhasebe Özkan ESENER


Futbol Şube Sorumlusu Fahrettin SAYASLAN
Hukuk İşleri Selami YAMAÇ
Tesisler Sorumlusu Serdar UYMAZ-Duran ÜNLÜ
Genel  Kaptan Sami ALKAN
Mali İdari İşler             Hacı BİNARBAŞI Seyfullah GÖK
Basın                           Serdar ÖZGÜR
Halkla İlişkiler             Fikret EĞİLMEZ-Fatih GÜLCAN
Sağlık Sorumlusu Aziz GÜR
Dergi Sorumlusu Hasan DEMİR
Reklam Sorumlusu Fikret EĞİLMEZ-Ömer FARUK AKKOCA