Karaman Ev Sahipliğinde Türkiye Kaykay ve Eskrim Şampiyonaları Heyecanı!

Karaman Ev Sahipliğinde Türkiye Kaykay ve Eskrim Şampiyonaları Heyecanı!
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, her iki şampiyonaya da hazır olduklarını ve tüm katılımcılara başarılar diledi.

Okul sporları etkinlikleri çerçevesinde Karaman’da düzenlenecek olan kaykay ve eskrim Türkiye şampiyonası için geri sayım başladı. Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önderliğinde gerçekleştirilecek olan şampiyonanın ilk ayağı kaykay dalında olacak. 4-6 Mayıs 2024 tarihleri arasında gençler ve yıldızlar kategorilerinde gerçekleşecek olan kaykay Türkiye şampiyonasında 7 farklı ilden 31 sporcu Türkiye’nin en iyisi olmak için yarışacak. Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu yakınında bulunan Kaykay Pisti’nde yapılacak olan müsabakaların teknik toplantısı ise 3 Mayıs Cuma günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenecek.

Kaykay branşında düzenlenecek olan Türkiye birinciliği müsabakalarının hemen ardından heyecan, eskrim branşında yapılacak Türkiye birinciliği müsabakalarıyla devam edecek. 7-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yapılacak müsabakalarda 43 farklı ilden 730 sporcu mücadele edecek. Epe, flöre ve kılıç kategorilerinde Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek müsabakaların teknik toplantısı ise 6 Mayıs Pazartesi günü yapılacak.